O întâmplare șocantă a avut loc în SUA, acolo unde o fostă profesoară s-a aruncat în gol, ținându-și copilul de doar doi ani în brațe. Fosta profesoară a recurs la acest gest chiar în ziua în care și-a anunțat logodna.

Femeia era lider regional la California Virtue Academy 

Pe numele său, Raquel Wilkins și fiul ei Denzel Browning-Wilkins, s-au stins din viață sâmbătă după ce au căzut în gol.

Raquel lider regional la California Virtue Academy și fost profesor de chimie la liceul Durant, iar potrivit Daily Mail, și-a anunțat logodna cu Christopher Browning în aceeași zi.

Citeste si: Gestul disperat al unui bătrân de 73 de ani. S-a aruncat în faţa trenului, pentru că nu a putut trece peste moartea soţiei

Accident sau sinucidere

Femeia se afla cu copilul și viitorul său soț la un meci de baseball. Martorii susțin că au văzut-o pe Wilkins urcându-se pe o bancă, apoi căzând în gol peste marginea balustradei în timp ce îl ținea în braţe pe Denzel.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Membrii familiei susțin că, inițial, polițiștii au spus că este vorba de un act sinucigaș, dar totul a fost o întâmplare nefericită.

Membrii familiei au declarat: ''Ancheta este în curs de desfășurare, iar detectivii sunt încă în proces de intervievare a martorilor și încearcă să localizeze probele. Cum și de ce s-a întâmplat acest lucru sunt întrebări în mintea multora, în special a anchetatorilor care caută răspunsuri în acest caz sfâșietor.

Datorită mulțimii numeroase prezente în momentul incidentului, detectivii au intervievat numeroși martori și tot mai mulți se tot prezintă''. 

Citeste si: O femeie din Cluj s-a sinucis, aruncându-se de pe bloc. Era în depresie după moartea mamei de COVID


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si