Primul care le-a sărit în ajutor a fost patronul celor de la FCSB, Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a contribuit cu bani pentru procurarea materialelor necesare consolidării şi renovării blocului deteriorat.

"Domnul Becali a fost contactat săptămîna trecută şi a cerut mai întîi să vadă documentele, pentru necesarul de materiale. Cea mai mare problemă este cea a acoperişului distrus în urma incendiului, iar cei de la ultimul etaj deja au necazuri în aceste zile ploioase, cînd apa se infiltrează prin tavan.

Probleme în bloc sînt şi la apartamentele de la etajul III, dar şi cei de la nivelul II au rămas cu necazuri prin casă din cauza suflului exploziei. Luni, pe 12 noiembrie, s-a revenit cu un telefon pentru clarificări, a doua zi s-au deblocat banii, iar astăzi (joi, 15 noiembrie n.red.) primele maşini cu lemnele pentru refacerea acoperişului au început deja să vină în faţa blocului. Oamenii din bloc, «familia D5», s-au implicat şi ei, au mers la Prefectură, la E.On gaz şi electricitate şi la alte instituţii pentru a solicita sprijin. Aşteptăm mai multă implicare din partea Apa Serv, pentru că apă nu este pe coloana din spate", a precizat cel care a avut iniţiativa de a apela la George Becali, notează cei de la monitoruldeneamt.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

În urma deflagraţiei, Alex, un tânăr de 28 de ani, s-a ales cu arsuri pe o 70% din suprafaţa corpului. Din păcate pentru el, eforturile medicilor de a-l salva au fost zadarnice.

Băiatul a fost înmormântat ieri, la Piatra Neamţ. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si