La începutul lunii iunie, Andreea Arsine a câștigat trofeul Exatlon în proba feminină și a intrat în posesia premiului de 50.000 de euro!

În mod surprinzător, imediat, chiar la premiere, Andreea Arsine avea să facă însă un gest incredibil și, totodată, emoționant și, în special, pe Nicoleta Luncă, adversara ei din finală.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”Eu sunt o fire mai impulsivă și oamenii mă percep ca atare. Însă, puțini știu că eu am un suflet bun, și întotdeauna sunt atentă la cei din jur. Vă spun sincer, am decis să îi ofer o parte din premiu Nicoletei, fiindcă am fost impresionată de povestea ei de viață, de faptul că a crescut departe de părinți și a simțit lipsa lor. În plus, mi-a spus că vrea să se reapuce de handbal și, pentru acest lucru avea nevoie de bani. Am hotărât ad-hoc să fac acest gest pentru ea”,  a conchis câștigătoarea Exatlon.

Andreea a fost completată de Nicoleta, care avea să spună, în premieră pentru WOWbiz.ro, ce a simțit în momentele în care ”faimoasa” i-a spus intenția ei.” Înainte de premiere, a venit la mine și mi-a zis așa… Nico, eu vreau să îți fac o surpriză, dar să nu începi să plângi.

Apoi, pe podium, a zis clar că vrea să îmi dea o parte din cei 50.000 de euro câștigați, fiindcă ea consider că merit! În momentul acela, am izbucnit în lacrimi! Am fost foarte emoționată și, sincer, nu m-am așteptat la așa ceva niciodată. Îi mulțumesc mult Andreei și sper ca Dumnezeu să îi dea înzecit înapoi ce mi-a oferit ea”,  a declarat finalista Exatlon la emisiunea ”Ștafeta mixtă” de la WOWbiz.ro!

Nicoleta Luncă a primit banii de la Andreea Arsine! ”Este un om deosebit”

Acum, la ceva vreme de la terminarea concursului, Nicoleta Luncă a primit banii de la Andreea Arsine, așa cum aceasta i-a promis. ”Mă simt privilegiată. Andreea s-a ținut de cuvânt și mi-a oferit bani din premiul ei. La fel ca și în Republica Dominicană, și, de data aceasta, mi-au dat lacrimile, mi-am dat seama că este cu adevărat un om deosebit! Îi mulțumesc din suflet”, a spus ”războinica” pentru WOWbiz.ro!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si