Close sidebar
Close sidebar

Gestul cutremurător al unei surori. I-a dat mesaj fratelui ei care a murit cu șase luni în urmă, iar ce a primit este șocant

O tânără care își pierduse fratele cu șase luni în urmă, i-a dat un mesaj acestuia pe telefonul mobil pentru a-i spune cât îi lipsește. Ce a primit înapoi este șocant.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gestul cutremurător al unei surori


Ruth Murray, în vârstă de 36 de ani din Statele Unite ale Americii i-a trimis un SMS fratelui său mort, pentru a simți măcar pentru câteva secunde faptul că el mai trăiește și este la capătul celălalt al firului.

Citeste si: Scenariul terifiant care devine realitate. Dezastru la nivel planetar!

Femeia din Wisconsin a primit șocul vieții atunci când mesajul său a primit un răspuns, deși fratele era mort de mai bine de șase luni.

I-a dat mesaj fratelui ei care a murit cu șase luni în urmă, iar ce a primit este șocant

Răspunsul a fost dat de Amber Leinweber, o tânăra care pare să fi fost trimisă parcă din Cer de către fratele trecut în neființă. Cuvintele tinerei Amber au fost atât de emoționante încât cele două au format pe loc o legătură puternică și o prietenie specială.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Prima zi de doliu pentru tânăra mamă româncă ucisă din două lovituri de cuțit

Numărul fratelui decedat a fost alocat altui utilizator. Era o femeie pe nume, Amber, iar când sora îndoliată a decis să dea mesaje, aceasta nu a putut sta indiferentă, văzând că primește glume și povestiri ale zilei respective.

Citeste si: ȘOCANT! Imaginile groazei! Cum umilește un copil de 7 ani o fostă vânzătoare, devenită profesor!

Povestea celor două a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea, adunând mii de comentarii și distribuiri pe Facebook, conform a1.ro.

Cele două femei au legat o prietenie specială în acest context.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI