Moartea recentă a soției l-a împins pe bărbatul din Arad, să recurgă la un gest extrem. Gândul că va trebui să-și trăiască singur bătrânețea, l-a împins în fața trenului.

Un martor a sunat la 112

Cei do i erau căsătoriți de 50 de ani, iar femeia s-a stins din viață de curând. Bărbatul a decis să se arunce în fața trenului. 

Un martor a sesizat intenția bărbatului și a sunat la 112. Când au ajuns la fața locului, bărbatul era inconștient și a fost transportat la spital.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Scene șocante într-o comună din Bihor. Soțul primăriței a desfigurat un bărbat

Bărbatul s-a stins din viață la spital

“În această dimineață, în jurul orei 11:00, am fost sesizați prin apel SNUAU 112, despre faptul că o persoană s-ar fi aruncat în fața trenului în zona depoului CFR Arad. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii de la transporturi și un echipaj SMURD care au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un bărbat de 73 de ani.

Bărbatul a fost transportat la spital în stare de inconștiență. Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă”, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

Citeste si: Tragedie la Spitalul Fundeni. Un pacient a murit după ce s-a aruncat de la geamul salonului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si