Individul a ajuns în atenția oamenilor legii din Brașov după ce în ultimele trei luni a hărţuit-o în mod constat pe fosta sa iubită. După ce femeia s-a despărțit de el, aceasta apelată de nenumărate rânduri de către bărbat, mai mult, susținând şi că a fost urmărită pe stradă de către acesta.

Polițiștii brașoveni au fost solicitați să intervină după ce, în noaptea dintre 9 și 10 iunie 2023, individul a pătruns prin efracție în casa fostei sale partenere, mai exact fără consimţământul acesteia, refuzând vehement să părăsească locuința.

Citește și: Sfârșit cumplit pentru un bătrân din Vâlcea. Bărbatul și-a pierdut echilibrul și a căzut pe culoarul unui microbuz

„În conformitate cu prevederile legale şi avându-se în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de 5 zile”;  se arată într-un comunicat transmis de reprezentanții IPJ Braşov.

De asemenea, bărbatul cu pricina este cercetat în aceste momente în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei.

Scene halucinante într-o primărie din Olt! Edilului i-a căzut cu tronc o angajată și a hărțuit-o mai bine de un an

Acuzații grave în primăria unei localități din județul Olt! Edilul este acuzat de o angajată a instituției de hărțuire, scenele de având loc mai bine de un an.

Angajata instituției susține că a fost concediată pentru că nu a cedat avansurilor primarului și așa a ajuns să facă plângere împotriva acestuia.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Clipele de groază pe care le-a îndurat femeia au început în urmă cu mai bine de un an. Fosta angajată a instituției susține că edilul localității Ștefan cel Mare, județul Olt, s-ar fi îndrăgostit de ea, motiv pentru care o hărțuia aproape zilnic. Mai mult, se pare că acesta i-ar fi făcut în repetate rânduri propuneri indecente.

Citește și: Un copil de 12 ani, inconștient în urma unui accident cu 3 mașini în Prahova. Elicopterul SMURD, chemat de urgență

"Hărțuirea a început acum cam un an și jumătate. Prima dată am mers la dumnealui să-mi semneze cererea de concediu și mi-a zis să-i plătesc în natură și să mă prezint în sala de ședințe. Eu am refuzat, bineînțeles. Iar de-a lungul timpului a continuat.

A început să mă pipăie, a început să mă piște, să-mi spună să mi-l fac amant, că mai bine să mă audă lumea că mă țin cu primarul, decât că mă țin cu șeful de post sau mai știu eu cine", a dezvăluit victima.

Potrivit locuitorilor din localitate, femeia nu este singura care a fost confruntată cu propuneri indecente din partea primarului. Se pare că mai multe femei au fost supuse unor astfel de propuneri, iar refuzul acestora a avut consecințe neplăcute, inclusiv pierderea locurilor de muncă pentru ele sau pentru cei apropiați.

Citește și: Jaf într-o sală de jocuri din Suceava. Un tânăr a amenințat casierița și a furat banii

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Oamenii legii confirmă că în evidențele parchetului există o plângere înregistrată pe numele primarului din Ștefan cel Mare, fiind cercetată comiterea a doua infracțiuni, relatează jurnaliștii de la adevărul.ro.

"La data de 8 iunie a.c., la Secția nr. 3 Poliție Rurală Corabia, a fost înregistrată o plângere scrisă, înaintată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Corabia, cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 48 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, ar fi fost agresată sexual și i-ar fi fost îngrădită exercitarea unui drept de către un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din aceeași localitate. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și abuz în serviciu, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale",  au transmis polițiștii.

Citește și: VIDEO| Ciprian Pian a fost eliberat. Spectacol de zile mari la porțile închisorii: „mulţi ani în libertate”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si