Kevin Howell, în vârstă de 51 de ani și fiul său traversau o parte din iazul Etna. Totul s-a întâmplat vineri, în jurul orei 6:30 dimineaţa, moment în care gheața s-a spart.

Bărbatul a reușit să îl scoată pe fiul său din apele înghețate și l-a trimis pe copil să-și găsească mama acasă, la aproximativ jumătate de kilometri de iaz, locul unde a avut loc tragedia, potrivit  CNN.

Citește și: Descoperire șocantă într-un local! Trupul neînsuflețit al unui bebeluș a fost găsit în toaletă: ”Este un incident tragic”

Soția s-a chinuit mai mult timp să îl salveze

„Băiatul a fugit acasă și și-a anunțat mama. Mama i-a spus băiețelului să stea acasă, a sunat la 911 și s-a grăbit să-și ajute soțul. Pe drum, ea şi-a adus o ancoră și o frânghie și a fugit către iaz”,  au precizat autorităţile.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cât timp încerca să-și salveze soțul, soția lui, Katie, a căzut ea la rândul ei prin gheață și nu a reușit să iasă din apă.

Poliţia a ajuns la fața locului și a început să se târască pe gheață pentru a-i sări în ajutor lui Katie. Aceștia au reușit să o scoată pe ea din apă, dar Kevin era de negăsit.

La locul incidentului au sosit și alții care au intervenit, dar de asemenea și o echipă care a reușit să îl găsească pe Kevin în apă după-amiaza. Scafandrii au reușit să recupereze cadavrul bărbatului.

Citește și: Informația care poate da ancheta peste cap în cazul Andreei Rabciuc. Cum ar fi murit, de fapt, sportiva româncă, dată dispărută în urmă cu doi ani în Italia

Kevin avea plăcerea de a găti pentru familia și prietenii săi și de asemenea iubirea să petreacă timpul cu soția și fiul său în aer liber, alegând să facă activități sportive precum schiatul, plimbările cu barca, pescuitul și drumețiile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si