Andreea trebuia să trăiască cel mai frumos moment al vieții ei. Era împreună cu iubitul la Paris și urma să fie cerută în căsătorie.

Ceea ce se anunța a fi o vacanță de vis, s-a transformat într-o secundă într-o tragedie. Fata a căzut în gol de la 15 metri înălțime în timp ce încerca să-și facă o poză. Din păcate, medicii ajunși la locul tragediei nu au putut face nimic pentru ea.

Citeste si: Româncă de 23 de ani, moartă la Paris! A vrut să facă o fotografie și a căzut de la peste 10 metri înălțime- Urma să fie cerută în căsătorie chiar atunci: "Nemaipomenit de tragic"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Acum, la scurt timp după înmormântare, tatăl fetei a povestit pentru stirileprotv.ro că urmează să înființeze, în memoria fiicei lui, o fundație menită să ajute oamenii sărmani și copiii, Andreea fiind un om extraordinar de bun căruia îi plăcea să ajute oameni.

“Noi vrem să facem toate demersurile să nu mai treacă nimeni prin aşa ceva. De la spital ne-au zis că numai în ultima perioadă cinci oameni au murit în acelaşi loc, turişti toţi.

Pentru că Iuliei îi plăcea să ajute, o să deschidem o fundaţie în numele ei, să ajutăm copii şi familii sărace, ea îi ajută foarte mult pe alţii” a declarat tatăl Andreei, fata moartă la Paris, pentru sursa citată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si