Un fan al trupei "Goodbye to Gravity" a dezvaluit pe un grup pe Facebook ca urmeaza sa trimita numele celor morti pe Marte.

"In memoria celor patru membri decedaţi de la "Goodbye to Gravity" am adaugat numele lor la Misiunea NASA InSight pe Marte. Numele lui Alex, Vlad, Bogdan, Mihai (impreuna cu numele altor doua milioane de oameni din intreaga lume) sunt adaugate pe un microcip.

Acest microcip este montat pe NASA InSight Lander. Lansarea: mai 2018, aterizarea pe Marte: noiembrie 2018. Lander (şi numele lor) rămân pe Marte pentru totdeauna! Arta si numele trupei, Goodbye to Gravity, sunt strâns legate de călătoriile în spaţiu şi astronautică. Acesta este motivul pentru care am ales acest mod de a onora aceşti patru oameni", a scris Andreas Schönhofen.
 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si