In mesaj, tatal copilului ii multumeste ministrului pentru toate noptile in care a incercat sa gaseasca o soltuie pentru ca baietelul sa primeasca o sansa. Acum, cu ajutorul lui, baietelul este bine.

„Acum fix un an soseam plini de speranta in Viena. Totul dupa 7 luni de cautari, disperare, dosare trimise in toata lumea si doar raspunsuri negative din toate directiile. Cu cateva zile anterior. cei din America au inceput sa se ascunda si ei dupa varii motive, fara a ne trimite acceptul.

Eram epuizati psihic si fara nici-o speranta.

In tot acest timp, cu sanse estimate la 0% de medicii romani dar si din multe alte state si clinici de renume un OM nu a renuntat la a crede intr-o sansa cat de mica ptr noi. Ne cunosteam foarte putin,ne intalnisem la un eveniment dedicat micutilor suferinzi, dar asta nu la oprit in a sta noptile in fata laptopului, a trimite zeci de e-mail-uri si a cauta o solutie salvatoare ptr noi. Acum, la un an distanta, datorita Lui, zambim si ne alaturam sutelor de fiinte ce nu au prins aripi, totul datorita lui.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Am crezut cu toata fiinta in tine Vladut. Acum, la un an distanta, te anuntam cu inima plina de bucurie si recunostinta, pe tine, cat si pe ceilalti Oameni minunati ce ne-au fost aproape ca DA,am reusit, Marinus e plin de viata, de zambete si voie buna”, este mesajul postat de barbat pe Facebook.

Sursa foto: facebook.com/marian.dolofan
Sursa foto: facebook.com/marian.dolofan

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si