Bărbatul de 47 de ani și-a pus capăt zilelor în cimitirul din localitatea Vlăsineşti. Ziua și locul nu le-a ales întâmplător. Descoperirea macabră a fost făcută de un localnic care a sunat imediat la 112.

Din nefericire, nimeni și nimic nu i-au mai putut salva viața polițistului de 47 de ani. 

Și-a pus capăt zilelor de onomastica fiicei sale

A ales să își pună capăt zilelor chiar pe mormântul fiicei sale de un an decedată.

A recurs la acest gest în ziua în care fiica sa ar fi trebuit să își sărbătorească ziua de nume.

Poliţistul a absolvit Școala de Poliție Slatina, promoția 1996, şi a fost încadrat doar în structuri de ordine publică. Era șef la postul de Poliție Stăuceni.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un bărbat care a mers să aprindă o lumânare în cimitir a fost cel care l-a găsit fără suflare pe bărbat pe unul din morminte. Polițistul a fost testat psihologic în anul 2021 şi era în regulă.

Citește și: Un poliţist de 21 de ani din Timişoara s-a împuşcat în faţă, din greşeală. Tot el a sunat la 112 să ceară ajutor

Suferința l-a împins la un gest șocant, se pare că nu a mai putut să trăiască fără fiica sa. Sinuciderea pe mormântul fiicei a fost fapta plină de durere a unui tată care era departe de copilul lui.

Bărbatul de 47 de ani s-a împuşcat în cap. La cimitir a mers cu mașina de serviciu pe care colegii săi au găsit-o la intrare.

“La fața locului a fost direcționat cel mai apropiat echipaj disponibil.

Colegii noștri au găsit o persoană de sex masculin, fără semne vitale, ce prezenta o plagă împușcată. A fost constatat decesul la fața locului”, au declarat reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si