Gestul femeii a creat mult amuzament în rândul tuturor pasagerilor. Lenjeria intimă a fost apropiată de difuzoarele de aer condiționat, care sunt concepute special pentru reglarea fluxului de aer, în funcție de preferințele fiecărui pasager.

Se presupune că pasagera a reglat difuzorul pe aer cald. Intenția sa a fost de a usca lenjeria intimă pe care o flutura deasupra capului.

Aceasta a fost, de asemenea, filmată de ceilalți pasageri.

Care a fost reacția pasagerilor?

Majoritatea au fost amuzați de gestul mămicii, însă au existat și comentarii legate de decență și respectul față de ceilalți.

Unii pasageri au susținut că lenjeria era a unui copil, însă alții au criticat-o dur pe femeie.

Citește și: FOTO: Lux și opulență la bordul avionului cu care pleacă Klaus Iohannis în Islanda

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Problemele de sănătate mintală nu sunt întotdeauna evidente. Când ocaziile le dezvăluie, ajutați victima prin a fi răbdători. Bravo celorlalți pasageri care nu au spus nimic”, a comentat unul dintre ei.

„Cred că liniile aeriene ar trebui să înceapă să ofere reguli pentru zboruri! ” a declarat o persoană.

O femeie s-a urcat la bordul unui avion cu 22 de șerpi

Departamentul vamal din aeroportul Chennai a anunțat că o pasageră a fost interceptată după ce a sosit cu un zbor AirAsia din Kuala Lumpur, în bagajul acesteia fiind găsiți 22 de șerpi. 

Femeia s-a urcat în avion cu 22 de șerpi în bagaj!

„Biroul Vamal din Chennai a interceptat o pasageră care sosise din Kuala Lumpur cu zborul Nr. AK13.

La examinarea bagajului de cală au fost găsiți 22 de șerpi de diverse specii și un cameleon.

Aceștia au fost confiscați în conformitate cu Legea Vamală din 1962 și Legea de Protecție a Faunei Sălbatice din 1972”, a fost mesajul transmis de autoritățile vamale din India într-o postare publicată pe Twitter.Conform informațiilor furnizate de presa locală, șerpii au fost descoperiți ambalați în recipiente transparente din plastic.

Aceste reptile sunt considerate a fi una dintre speciile cele mai căutate în comerțul ilegal cu animale sălbatice din India, iar confiscarea lor la aeroporturi nu este un eveniment rar.

Citește și: VIDEO- Imaginile zilei! O femeie s-a urcat la bordul unui avion cu 22 de șerpi

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si