Close sidebar
Close sidebar

Gestul făcut de Papa Francisc. De ce ”s-a strecurat” din Vatican

Papa ”s-a strecurat” din Vatican pentru a vizita un magazin de discuri. Proprietarul magazinului: ”M-a cuprins o emoție imensă”.

Diana Bostan,

Gestul făcut de Papa Francisc. De ce ”s-a strecurat” din Vatican

[Sursa foto: rome reports]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Papa Francisc și-a permis o altă ieșire privată în afara Vaticanului, de data aceasta pentru a vizita un magazin de muzică din centrul capitalei, în via della Minerva, lângă Panteon.

Papa este un fan al tangoului argentinian

Citeste si: Papa Francisc: "Numărul de femei care sunt bătute şi abuzate în casele lor, chiar de soţii lor, este foarte, foarte mare"

an al tangoului argentinian  

Dar a fost totuși un șoc pentru cei care l-au văzut pe pontiful în vârstă de 85 de ani ieșind marți seara dintr-un magazin de discuri din centrul Romei cu un CD în mână. 

Javier Martinez-Brocal, directorul agenției de știri Rome Reports, a spus că se afla în cartierul Panteonului din Roma când a observat un Fiat 500 alb cu numere de înmatriculare de la Vatican și câteva mașini de poliție parcate în fața magazinului Stereosound.

Proprietarii magazinelor i-au oferit cadou un CD cu muzică clasică

„Sfântul Părinte este pasionat de muzică și era deja clientul nostru, cu ani în urmă, când era încă cardinal.

Apoi, desigur, nu l-am mai văzut niciodată. Și acum a venit să ne viziteze. Este un cadou pe care i l-am făcut-o, un CD cu muzică clasică”. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Papa Francisc: "Numărul de femei care sunt bătute şi abuzate în casele lor, chiar de soţii lor, este foarte, foarte mare"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI