Close sidebar
Close sidebar

Gestul facut de principele Nicolae in ziua in care s-au implinit doi ani de la moartea bunicii sale, Regina Ana!

Pe 1 august s-au implinit doi ani de la moartea Reginei Ana, iar familia regala a organizat un parastas weekend-ul trecut.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai, nu a participat la slujba de sambata trecuta de la Savarsin, acolo unde a avut loc parastasul. Insa, pe 1 august a fost la Curtea de Arges, acolo unde se afla cripta bunicii sale, Regina Ana. Insotit de sotia sa, Alina –Maria, Principele Nicolae s-a rugat la mormantul bunicii sale si a lasat atat pe cripta acesteia, cat si pe cea a Regelui Mihai, cate un buchet de flori.

“Astazi (n.r. 1 august) sunt la Curtea de Arges impreuna cu Alina-Maria pentru a-i aduce bunicii mele, Regina Ana, flori, gandurile si rugaciunile noastre care de doi ani o insotesc in eternitate”, este mesajul postat de Principele Nicolae pe pagina sa de socializare.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Regina Ana s-a nascut la 18 septembrie 1923, la Paris, fiica a principelui Rene de Bourbon-Parma si a principesei Margareta a Danemarcei. L-a cunoscut pe Regele Mihai in 1947, la nunta Reginei Elisabeta a Marii Britanii si s-a casatorit cu acesta pe 10 iunie 1948.

Regina Ana a murit pe 1 august 2016 intr-un spital din Elvetia, fiind inmormantata la Curtea de Arges, in necropola regala, acolo unde la finalul anului trecut a fost inmormantat si Regele Mihai.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI