Un tânăr de 23 ani, care se afla în arest la domiciliu, și-ar fi incendiat casa, ulterior părăsind locația. 

Tânărul a fost plasat în arest la domiciliu

Acesta a fost inițial plasat în arest la domiciliu după ce ar fi comis un furt, potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

"Ieri, 11 februarie, poliţiştii Seriviciului de Investigaţii Criminale şi Secţiei de poliţie rurală Smeeni au depistat un tânăr din Scutelnici, de 23 de ani, cercetat pentru furt calificat, distrugere şi evadare, urmărit la nivel naţional.

Faţă de tânăr, Judecătoria Pogoanele emisese, în cursul zilei de 11 februarie a.c., mandat de arestare preventivă pentru 30 zile. La sfârşitul săptămânii trecute, tânărul, aflat sub măsura arestului la domiciliu pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, ar fi incendiat imobilul în care locuia.

Astfel, în conformitate cu Legea nr. 146/2021 privind monitorizarea electronică în cadrul unor proceduri judiciare şi execuţional penale, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pogoanele a sesizat instanţa cu propunerea de revocare a măsurii de arest la domiciliu şi înlocuirea acesteia cu măsura arestului preventiv.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Poliţiştii care s-au deplasat la domiciliul persoanei pentru punerea în executare a mandatului de arestare preventivă au constatat că bărbatul a părăsit locaţia, fără autorizare",

precizează sursa citată.

Citește și: Incendiu la Centrul NATO de la Chișinău. SUA a spus că este vorba despre un „act intenționat”

Unde a fost găsit de oamenii legii?

Acesta a fost găsit de polițiști, în București, fiind adus în județul Buzău, pentru a fi plasat în arest preventiv.

"Au fost demarate cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de evadare şi au fost iniţiate activităţile specifice depistării persoanei căutate, fiind dată în urmărire la nivel naţional.

Citește și: Explozie devastatoare, urmată de incendiu într-o casă din Sectorul 5 al Bucureștiului. Mai multe victime au fost înregistrate

În urma investigaţiilor, poliţiştii l-au depistat în scurt timp pe tânăr, în Bucureşti. Acesta a fost preluat şi transportat de poliţişti la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, în vederea executării măsurii preventive", a mai transmis IPJ Buzău.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si