În Constanța, trei bărbați sunt cercetați de oamenii legii, după ce au furat piese de la locomotive și le-au vândut la fier vechi, potrivit Digi24.ro

Prejudiciul se ridică la 30.000 de lei

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, au fost efectuate cinci percheziții în Medgidia, la locuințele a trei bărbați care sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

„Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, la data de 14 februarie, cei trei bărbaţi, de 26 de ani, 27 de ani, respectiv 34 de ani, ar fi pătruns în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Constanţa, de unde ar fi sustras piese componente ale unor locomotive. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 30.000 de lei. Bunurile sustrase ar fi fost, ulterior, valorificate la un centru de fier vechi”, au precizat poliţiştii.

În urma perchezițiilor, aceștia au găsit mai multe bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată, printre care aproximativ 2.000 de lei, opt telefoane mobile, mai multe bijuterii şi 23 de plăci de gard.

Bărbații au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. De asemenea, au fost prezentaţi procurorului de caz care a decis cercetarea celor trei sub control judiciar.

Doi tineri au fost reținuți, după ce au pătruns într-o farmacie, acoperiți cu cagule

Doi tineri au fost reținuți, în urma unui jaf mascat într-o farmacie din localitatea Liebling.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Joi, 22 februarie, polițiștii Secției 9 Rurale Jebel au fost sesizați de o angajată a unei farmacii de faptul că, în perioada 17-19 februarie, persoane necunoscute, cu fața acoperită, ar fi pătruns și sustras din interior un laptop și suma de 16.000 lei. 

Polițiștii au identificat un tânăr de 26 de ani, în urma verificărilor. Ulterior s-a depistat un alt tânăr, de 25 de ani. Ambii sunt bănuiți de comiterea faptei.

Cei doi tineri au fost reținuți miercuri, pentru 24 de ore, pentru furt calificat. De asemenea, au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Timiş.

În acest caz, oamenii legii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora şi recuperării prejudiciului, conform observatornews.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si