Un român care este stabilit în Italia și-ar fi aruncat partenera peste balustrada balconului. Evenimentul a venit după ce doi ar fi avut o dispută în contradictoriu.

Cum s-ar fi întâmplat evenimentul?

O femeie italo-braziliană, în vârstă de 46 de ani, care a fost achitată într-un proces pentru substanțe psihoactive, a fost găsită fără suflare în fața unei clădiri, potrivit Realitatea.net

Citește și: O tânără care muncește în Germania a fost oprită în trafic în Gorj și a încercat să le dea polițiștilor 20 de euro. Ce condamnare la închisoare a primit?

Un român stabilit în Italia ar fi recurs la un gest extrem față de partenera sa.

Un român stabilit în Italia ar fi recurs la un gest extrem față de partenera sa.

[Sursa foto: PixaBay/istock]

Aceasta ar fi căzut de la etajul patru. Nu ar fi fost un act voluntar sau accident, potrivit oamenilor legii. Ea ar fi fost aruncată de partenerul său, un român de 41 de ani. El a fost găsit în clădire de primii polițiști care au ajuns la fața locului.

Aceștia nu ar fi părut a avea legături cu lumea interlopă din cartier. Locuiau într-o locuință improvizată.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În acest caz există bănuiala că ar fi fost împinsă peste pervazul ferestrei, în timpul unei confruntări dintre cei doi.

Danka, fetița dispărută în Serbia, ar fi fost ucisă

Danka Ilić, fetița de doi care a fost dată dispărută în Serbia, în urmă cu 10 zile ar fi fost ucisă de doi indivizi! Poliția i-a arestat deja pe cei doi indivizi, a declarat președintele sârb Aleksandar Vučić, conform BLIC.

Cum ar fi fost ucisă copila?

Bărbații ar fi dat cu mașina peste Danka, iar mai apoi cadavrul său ar fi fost aruncat într-o groapă de-a lungul „Starobanjski put” de lângă Bor, mai precizează sursa menționată mai sus.

Citește și: Un bărbat și-a ucis mama, imobilizată la pat, apoi a sunat la 112. Ce arată necropsia femeii care se afla în grija fiului?

Danka, fetița dispărută în Serbia, ar fi fost ucisă

Danka, fetița dispărută în Serbia, ar fi fost ucisă

[Sursa foto: istock]

”Au mărturisit crima! Amândoi au mărturisit. Cu ce ​​fel de monștri avem de-a face? Acum sunt duși spre locul unde au aruncat cadavrul copilului. Mulțumim poliției pentru efortul depus... ”, a spus președintele.

Acum, oamenii legii sapă în acea zonă.

„Pământul este săpat pentru că se crede că cineva este îngropat acolo. Asta înseamnă că poliția nu-i crede pe părinți, adică pe mama care susține că fata a dispărut într-un anumit loc.

Săpatul terenului arată că polițiștii urmăresc posibilitatea ca Danka să fi fost adusă moartă”, a declarat un agent, potrivit presei din Serbia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si