Close sidebar
Close sidebar

Gestul impresionant facut de Cornel Gales, ieri, la trei saptamani de la moartea Ilenei Ciuculete

Ileana Ciuculete a murit in urma cu trei saptamani, insa sotul ei, Cornel Gales, nu se poate obisnui nici macar acum cu ideea ca persoana pe care a iubit-o cel mai mult in viata nu mai traieste.

Viorela Precupas,


DISTRIBUIE
acest articol

Persoane apropiate lui Gales sustin ca acesta se duce in fiecare zi la mormantul regretatei cantarete de muzica populara si ii pune cate o floare pe lespedea rece. Mai mult, barbatul tine cont si de toate traditiile sfinte, asa ca i-a facut Ilenei Ciuculete, pana acum, toate pomenile.

Daca dupa inmormantare, Cornel a impartit sute de pachete oamenilor de la fata locului, ba a mai pus si trei randuri de mese de mancare pentru prieteni, familie si oameni nevoiasi intr-o sala din biserica din Chitila, ieri, el a mai facut un gest impresionat pentru sotia lui.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

“Gales i-a facut pomana de trei saptamani Ilenei, asa cum si-ar fi dorit ea. A invitat in Bucuresti prietenii, a mers cu ei la cimitir, unde preotii au tinut si o slujba, apoi a organizat o masa mare, din care nu a lipsit nimic. Tot ce ii placea sa manance artistei a cantaretei a fost pus pe farfurii.

Cornel s-a ocupat de tot”, au dezvaluit persoane din preajma sotului interpretei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI