În Onești, un bărbat în vârstă de 62 de ani este cercetat penal, după ce ar fi tras cu o armă de pe balconul locuinței sale. Un glonț ar fi spart geamul unei alte locuințe, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău, transmite Agerpres.  

Arma şi muniţia au fost ridicate 

O femeie este cea care a făcut sesizarea. Aceasta a reclamat că geamul de la locuinţa sa prezintă urme de distrugere, potrivit Digi24.ro.

Citește și: Atac armat la o școală din Finlanda! Autoritățile au anunțat că sunt mai mulți răniți

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz

Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz

[Sursa foto: istock]

„Poliţiştii prezenţi la faţa locului au precizat faptul că este vorba de un foc de armă cu o armă de vânătoare, fiind identificate atât proiectilul, cât şi bura, parte componentă a unui cartuş destinat armelor de vânatoare. La scurt timp a fost identificat un bărbat, de 62 ani, deţinător legal de armă de vânătoare, care, pe fondul consumului de alcool în exces, ar fi efectuat 4 focuri de armă din balconul locuinţei sale, iar unul din cartuşe a pătruns în geamul unei locuinţe situată la o distanţă de aproximativ 300 de metri”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În vederea continuării cercetărilor, arma şi muniţia au fost ridicate. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunile de uz de armă fără drept şi distrugere.

Tânăr de 19 ani, plasat sub control judiciar, după ce a fost implicat pentru a doua oară într-un incident armat în Capitală

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost plasat sub control judiciar. Acesta ar fi fost implicat pentru a doua oară într-un incident armat în București.

Citește și: VIDEO- Tânăr de 19 ani, plasat sub control judiciar, după ce a fost implicat pentru a doua oară într-un incident armat în Capitală. Ce pedeapsă riscă acum?

ilustrație foto poliție

Tânăr de 19 ani, plasat sub control judiciar, după ce a fost implicat pentru a doua oară într-un incident armat în Capitală

[Sursa foto: istock]

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

“La data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 23.50, Secţia 24 Poliţie a fost sesizată, de către un tânăr, în vârstă de 20 de ani, cu privire la faptul că, în jurul orei 23.30, în timp ce se afla în parcarea unui bloc din Sectorul 5, o persoană ar fi oprit autoturismul şi ar fi tras cu o armă de tip airsoft, cu bile de cauciuc, asupra acestuia, lovindu-l la nivelul corpului.

Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, victima fiind prezentată la Institutul Naţional de Medicină Legală, întrucât avea urme vizibile de violenţă”, au  transmis, joi, reprezentanţii Poliţiei Capitalei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si