Cutia cu paine gratuita era, pana acum cateva zile, salvarea lui Aurel. Tatal hranea 8 guri din mila bisericii.

Cel de Sus i-a auzit rugile fierbinti si i-a trimis barbatului un inger pazitor- o romanca stabilita in Canada, care in urma povestii prezentate la Stirile Kanal D,  i-a oferit 500 de dolari- o avere pentru sarmana familie.

Din primii bani, Aurel a cumparat mai multe paini, pe care le-a pus inapoi in cutia milei de pe gardul bisericii.

Aurel Dudea: Multumesc lui Dumnezeu si din putinul care mi s-a dat si din darul care mi s-a dat sa fie primit pentru cei care au fost ca mine.

"Doamne ajuta! Bine v-am gasit! Sarut mana, parinte! Uite ca am venit de la slujba, am venit si cu fiica mea si v-am adus cate un colacel, ce am primti noi de la oameni va dam si voua"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Casa lui Aurel s-a umplut, deodata, de speranta. Parintele Nadoleanu, cel care a creat cutia cu paine pentru sarmani, a venit s-o binecuvanteze pe Anastasia, fetita nou-nascuta a tanarului.

Fiica parintelui are si ea o surpriza: vrea sa-i fie nasa copilei.

Ana Maria Nadoleanu: Este cel mai minunat lucru pe care putem sa-l facem, sincer. Un copil este o binecuvantare pentru toti.  M-a emotionat faptul ca exista oameni si in ziua de astazi chiar daca nu au, nu cer.

Parintele iI da lui Aurel telefonul sau, pentru a suna in Canada. Vocea barbatului tremura atunci cand ii multumeste, telefonic, femeii care i-a oferit o gura de aer.

- Dumnezeu sa fie cu dumneavoastra intotdeauna. Sa va ajute familia si copiii! Si cu voi, si cu voi. Si oricum ajutorul nu se va termina aici. Multumesc!

Romanca stabilita peste hotare vrea sa ramana sub anonimat. I-a promis tatalui ca ii va trimite lunar o suma de bani, pana cand se va pune pe picioare. Barbatul lucreaza cu ziua pe santier si din putinul pe care-l avea isi hranea nu doar sotia si copiii, ci si pe cumnata sa, care la randul ei mai are 3 micuti.

Gestul de omenie facut de femeie este un exemplu pentru noi toti. Daca doriti si dumneavoastra sa ajutati aceasta familie financiar, sau  cu un loc de munca pentru tata, ne puteti scrie la adresa de e-mail a redactiei: [email protected]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si