Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a oferit daruri de Crăciun unor copii amărâţi. “O familie fara casa, fara masa. Locuiesc intr-o padure cu 4 copii si nu au niciun venit si posibilitate sa ii dea la scoala! Azi am facut pe Mosu pentru ei... Of, Doamne! Cata lume amarata”, a postat Codruţa Floricel.

„Astazi am vrut sa ii fac fericiti eu impreuna cu sora mea si le-am adus hainute ,dulciuri, fructe, cozonaci ,prajituri si tot ce am pregatit noi de sarbatori,sa aiba si ei pe masa de Craciun.

Acum 2 saptamani i-am cunoscut, de la prietena mea Mona Idolu cu care am venit la ei, sa le aducem hainute, incaltaminte si jucarii. Ei nu merg la scoala pentru ca locuiesc intr-o casuta in padure intr-un camp...”, a continuat Codruţa.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a oferit daruri de Crăciun. Codruţa nu a fost la înmormântarea lui Cornel Galeş

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a fost în prim-plan după decesul lui Cornel Galeş, după ce a explicat de ce nu a fost la înmormântarea acestuia. „Mare foc ce aveam eu de Galeș. Vă daţi seama, mare suferinţă, mă....Ce

vă mai place să fiţi falşi! Eu pe ea am iubit-o, nu pe el, clar!!!! Ce trebuia să fac, să mă duc eu la înmormântarea lui???”, a postat Codruţa.

„Păi cine era şi ce era cu mine? Nu au fost rudele lui, prietenii lui de stătea cu ei la masă şi bea şi mânca, dar eu? Ce să caut? L-am respectat doar pentru că a fost soţul ei, atât! De unde atîţia fani ai lui Cornel Galeş?”, a încheiat Codruţa Floricel.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si