O stewardesă și-a ieșit din mințit și a amenințat cu o bombă, în avion. Femeia voia să îl oprească pe fostul ei partener să plece cu noua lui cucerire în vacanță.

Bărbatul ar fi urmat să plece în Miami cu noua sa iubită.

„Spune-i căpitanului că am pus trei bombe”

Daniela Carbone, o însoțitoare de bord la Aerolineas Argentinas, a amenințat cu bomba chiar înainte ca avionul să decoleze din Buenos Aires către Miami!

Citește și: FOTO- Cine este influencerița care și-a lansat păpușa „clonă”? „Adepții mei și-au dorit întotdeauna să aibă întâlniri intime cu mine”

Potrivit judecătorului federal Federico Villena, Daniela Carbone ar fi folosit telefonul mobil al fiicei sale pentru a lansa amenințarea nejustificată. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pentru a-și ascunde identitatea, a utilizat un software de distorsionare a vocii, potrivit rapoartelor.

„Spune-i căpitanului că am pus trei bombe. Nu vă mai jucați cu politica și verificați avionul, pentru că va exploda în mii de bucăți”, a spus Carbone.

Femeia l-a amenințat pe pilot, afirmând că știe unde merg copiii lui la școală. Autoritățile au arestat-o pe femeie, în cele din urmă.

Ea a fost prinsă pe Aeroportul Internațional Ezeiza din Buenos Aires în aceeași zi în care a amenințat cu bomba.

Citește și: VIDEO| Petrecere ca în filme! După ce a celebrat cu fast ultimele zile de burlăcie, în drumul spre casă, un viitor mire s-a trezit în compartimentul de bagaje al avionului

Ce pedeapsă riscă femeia?

Daca va fi găsită vinovată, femeia poate petrece până la 6 ani în spatele gratiilor.

Cei 270 de pasageri au fost nevoiți să fie evacuați din avion pentru a se asigura că sunt în siguranță.

Fostul iubit al însoțitoarei de bord, cunoscut sub numele de Picho, și noua sa iubită, lucrau și ei ca membri ai echipajului pe acel zbor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si