Duminică seară, în Pantelimon, a avut loc un accident mortal. Un băiețel în vârstă de 9 ani a pierit pe loc, iar surioara lui în vârstă de 7 ani a fost grav rănită de șoferul minor, în vârstă de doar 16 ani.

Accidentul înfiorător a avut loc chiar sub ochii îngroziți ai mamei copiilor.

Șoferul minor ar fi împrumutat mașina de la un prieten, care i-ar fi dat-o pentru a da câteva ture de cartier.

„Am dat maşina să mi-o repare, că aveam toba de reparat, şi l-am trimis pe nepotul meu cu băieţaşul ăsta şi ce s-a întâmplat acolo. Am rămas şocat, nu. Nu îmi vine să cred că eu am dat maşina şi…”, a declarat proprietarul mașinii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Citește și: UPDATE Doi frați, loviți în plin de o mașină în Pantelimon. Băiatul de 9 ani a murit, fata și-a pierdut un picior. Familia micuților, îngenuncheată de durere: „De ce nouă?! Nu am greșit cu nimic”

Gestul ireal făcut de șoferul vinovat în fața oamenilor legii, după ce a lovit mortal doi copii

[Sursa foto: Captură Digi24/ Știrile Kanal D]

Ireal ce a facut șoferul minor după ce a ucis un copil și i-a rănit grav sora

La volanul unei mașini împrumutate, adolescentul de 16 ani a lovit mortal un băiețel și a rănit-o grav pe sora sa, sub ochii îngroziți ai mamei celor mici, dar și a martorilor.

Cei mici împreună cu mama lor se îndreptau spre casă, după o zi de joacă. Într-un moment nefast, o mașina a intrat în ei, lovind apoi alte patru autoturisme parcate. Băiețelul și fetița au fost prinși între două mașini. Când și-a văzut copii răniți, femeia ar fi căzut la pământ.

La fața locului au ajuns de urgență autoritățile. Băiețelul a fost resuscitat minute în șir, dar efortul medicilor a fost în zadar. Surioara acestuia a fost transportată de urgență la spital, unde a suferit o intervenție chirugicală de nouă ore.

„Am auzit ţipete, şi era maică-sa, săraca. Şi doi copilaşi erau căzuţi. Unde stau aici e jale! E jale! A omorât doi copii! Erau striviţi, cum am văzut eu, aveau sânge pe cap.  Păi a venit cu viteză, a venit cu viteză în parcare, mi-a lovit maşina, pe care a luat-o târâş şi s-a dus şi în celelalte şi a dat direct peste copii. Copiii se văd pe camere cum se retrăgeau. Au auzit că vine maşina şi s-au dus, s-au retras lângă maşină, ca să facă loc. Şi atunci…”, a declarat un martor.

Citește și: Cum se simte fetița spulberată de mașină lângă Parcul Pantelimon din Capitală. Copila, pe masa de operații timp de 9 ore

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”- radioimpuls.ro

Citeste si: Un asteroid de 10 ori mai mare decât roca spațială care a ucis dinozaurii a aruncat cea mai mare lună a lui Jupiter de pe axa sa- antena3.ro

Gestul ireal făcut de șoferul vinovat în fața oamenilor legii, după ce a lovit mortal doi copii

[Sursa foto: Captură Digi24/ Știrile Kanal D]

După accident, șoferul a fugit în parc. Polițiștii au început operațiunile de căutare și au dispus misiunile în mai multe puncte cheie din Bucrești. După mai multe ore de la tragedie, tânărul s-a predat singur, la o secție de poliție. Adolescentul ar fi prezentat o atitudine degajată, chiar relaxată. Acesta s-ar fi afișat în fața autorităților cu zâmbetul pe buze, informează sursa citată anterior.

Șoferul minor ar fi fost audiat mai mult ore, iar autoritățile l-au reținut pe 24 de ore. A fost testat cu aparatele Alcooltest și DrugTest, rezultate indicate fiind 0, respectiv negativ. Acesta urmează să fie dus în fața judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru următoare 30 de zile.

Sursa foto: Digi24  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si