Tragedia a avut loc pe strazile orasului Khardiv. Alyona Zaitseva se afla la volanului bolidului sau, un Lexus, cand a trecut pe rosu. Automobilul a lovit un Volkswagen Touareg, s-a intors in loc, apoi a ricosat intr-un grup de persoane. Cinci oameni au fost ucisi, iar alti 12 raniti in coliziune. Printre victime se numara o eleva de 15 ani, dar si o femeie insarcinata in sapte luni, care a ajuns in stare extrem de grava la spital.

Oligarhul Vasily Zaitsev si sotia acestuia "cer iertare in genunchi" rudelor victimelor ucise de fiica lor Alyona, iar avocatul acestora incearca acum sa ajunga la o intelegere cu familiile celor decedati.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Oligarhul este dispus sa le plateasca acestora 1.1 milioane de lire sterline compensatie pentru ca fiica lui sa nu stea in spatele gratiilor.

Autoritatile din Urcaina au dat asigurari ca legea va fi aplicata in acest caz, iar tanara risca pana la 10 ani de inchisoare pentru fapta sa.
Ea a fost arestata si eliberarea pe cautiune i-a fost refuzata. In prezent este cercetata in stare de arest si ramane de vazut ce va stabili instanta in cazul ei.

Sursa: Daily Mail


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si