Close sidebar
Close sidebar

Gestul revoltator al tatalui ucrainencei care a ucis 5 persoane. Cum vrea acesta sa isi scape fiica de inchisoare

Oligarhul ucrainean, tatal tinerei de 20 de ani care a provocat un adevarat masacru dupa ce a trecut cu masina pe culoarea rosie a semaforului, vrea cu orice pret sa isi scape fiica de inchisoare.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tragedia a avut loc pe strazile orasului Khardiv. Alyona Zaitseva se afla la volanului bolidului sau, un Lexus, cand a trecut pe rosu. Automobilul a lovit un Volkswagen Touareg, s-a intors in loc, apoi a ricosat intr-un grup de persoane. Cinci oameni au fost ucisi, iar alti 12 raniti in coliziune. Printre victime se numara o eleva de 15 ani, dar si o femeie insarcinata in sapte luni, care a ajuns in stare extrem de grava la spital.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Oligarhul Vasily Zaitsev si sotia acestuia "cer iertare in genunchi" rudelor victimelor ucise de fiica lor Alyona, iar avocatul acestora incearca acum sa ajunga la o intelegere cu familiile celor decedati.

Oligarhul este dispus sa le plateasca acestora 1.1 milioane de lire sterline compensatie pentru ca fiica lui sa nu stea in spatele gratiilor.

Autoritatile din Urcaina au dat asigurari ca legea va fi aplicata in acest caz, iar tanara risca pana la 10 ani de inchisoare pentru fapta sa.
Ea a fost arestata si eliberarea pe cautiune i-a fost refuzata. In prezent este cercetata in stare de arest si ramane de vazut ce va stabili instanta in cazul ei.

Sursa: Daily Mail

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI