Potrivit jurnaliștilor de la  9News,  Kerri-Ann Conley a ajunst în atenția Departamentului pentru Siguranța Copilului înainte ca cele două fiice ale sale, de un an și doi ani, Chloe-Ann și Darcey-Helen, să se stingă din viață în luna noiembrie a anului 2019.

Citește și: Șofer de 19 ani rănit grav după un accident în Brașov: Tânărul a intrat cu mașina într-un gard de beton

Tânăra în vârstă de 30 de ani, care a pledat vinovată în fața instanței pentru două capete de acuzare pentru omor prin imprudență, a mărturisit serviciilor pentru copii că a folosit metamfetamină și că a refuzat testele de droguri.

Femeia a mărturisit în timpul procesului că a încercat să cumpere un telefon, dându-și la schimb bebelușul

Conform raportului prezentat de judecători, Conley le-a dezvăluit reprezentanților de la protecția copilului că a vrut să -și dea la schimb bebelușul pe care încă îl purta în pântece cu un iPhone 7 pe data de 5 iunie 2018. Mai târziu în acel an, tânăra a refuzat în mod repetat să se supună la mai multe teste obligatorii de droguri și a declarat că în timpul sarcinii a consumat metamfetamină.

Citește și: Ultima dorință a unei femei cu cancer în fază terminală. Prietena ei i-a fost alături necondiționat: „Am vrut o zi ca în basme”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La data de 6 noiembrie 2019, s-a raportat că fiica ei cea mare alerga în jurul casei cu un bong în gură și a fost dusă la spital. Medicii nu au efectuat un test de droguri, dar au raportat că fetița era subponderală, palidă și suferea de diaree.

În ciuda tuturor celor întâmplate, Protecția Copilului a declarat că femeia de 30 de ani este "un părinte dispus și capabil". La doar 10 zile de la această decizie, cele două fetițe aveau să-și piardă viața.

Femeia și-a lăsat copiii să moară din cauza căldurii în mașină

Kerri-Ann Conley a dus fetele la un prieten în jurul orei 23.30 pe data de 22 noiembrie 2019 și s-a întors înapoi la domiciliu în jurul orei 4 dimineața a doua zi. Micuțele au fost lăsate în scaunele din mașină, pe motiv că mama nu a vrut să le trezească. Femeia a intrat în casă pentru a se odihni, timp în care temperaturile din interiorul autoturismului au atins 60 de grade. Fetițele au murit sufocate.

Citește și: Copil de 8 ani, accidentat grav după ce a ieşit de pe pârtia de schi

Femeia a fost condamnată la nouă ani în spatele gratiilor după uciderea fetelor ei, dar cu timpul petrecut ar putea fi eliberată condiționat în decursul anului viitor.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Raportul constată că ofițerii de la Protecția Copilului nu au efectuat investigații suplimentare în istoricul cazului lui Conley din cauza "cerințelor legate de volumul de muncă".  Plângerile grave adresate departamentului nu au fost trecute la statutul de investigație, se arată în raport.

Citește și: Caz șocant în Italia! Un român a primit interdicție de 500 de metri față de familia sa după ce i-a amenințat cu moartea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si