Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Slatina, a fost găsit mort, astăzi la orele dimineții în apartamentul său din municipiu.

Bărbatul și-a pus ștreangul la gât după ce a primit acasă plicul în care era factura de la curent. Acesta locuia singur într-o garsonieră.

Citeste si: Prețul uleiului de floarea-soarelui a explodat. Un litru de ulei costă 17 lei în magazine

Ultimele cuvinte ale bărbatului au fost scrise chiar pe factura distribuitorului de energie electrică. Acesta este mesajul său:  "Ultima variantă, o moarte".

Bărbatul ar fi fost mort de zile întregi atunci când a fost găsit

Oamenii legii au transmis că bărbatul ar fi recurs la gestul șocant în urmă cu câteva zile.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Polițiștii care se ocupă de caz au ajuns la această concluzie pentru că, trupul neînsuflețit al bărbatului era deja în stare de putrefacție în momentul în care a fost descoperit.

Citeste si: Un șofer a fost amendat după ce și-a lăsat mașina la pompa unei benzinării din Austria. Cât timp a stat acolo autoturismul moldoveanului

În prezent se efectuează cercetări pentru a se descoperi cu exactitate ce s-a întâmplat.

Bărbatul în vârstă de 46 de ani era angajat la ARLO Slatina, însă, de aproximativ o săptămână aflase că intrase în șomaj tehnic.

Citeste si: Ce se va întâmpla cu „Copiii Soarelui” după ce liderul comunității, Adi de la Brad, a decedat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si