Autoritățile au fost chemate pentru a interveni la casa din cartierul Stoney Creek din Hamilton, Ontario, sâmbătă la ora 17:40. Cei care au sesizat autoritățile au spus că au fost auzite focuri de armă.

Când au ajuns la locul incidentului autoritățile au găsit-o moartă pe tânăra de 27 de ani, care lucra ca asistentă educațională într-o școală catolică locală, dar și pe logodnicul ei electrician în vârstă de 28 de ani.

Cei doi îndrăgostiți au închiriat subsolul unei locuințe, proprietar fiind Terry Bourassa, în vârstă de 57 de ani. Cuplul și Terry au avut o ceartă din cauza unui „dezacord în jurul problemelor casei”, a spus unul dintre poliţişti. Proprietarul locuia chiar deasupra chiriașilor.

Cuplul încerca să fugă din locuință în momentul în care proprietarul i-a împușcat

„Erau amândoi oameni muncitori”, a declarat unul dintre polițiști.

Proprietarul locuinței, Terry Bourassa, s-a baricadat în casă, cu armele pe care le deținea legal. Unul dintre poliţiştii prezenți la fața locului a mărturisit că poliția a petrecut „un timp considerabil” pentru a negocia o „rezoluție pașnică” cu bărbatul. Se pare că acesta a deschis focul asupra lor în jurul orei 22:00 și a fost împușcat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sandra Chaisson, un bărbat care locuiește în zonă de peste patru decenii, a spus că proprietarul a cumpărat casa de la bunicii ei. Aceasta a spus pentru presa locală că bărbatul a locuit în acea casă mai bine de 20 de ani.

era foarte tăcut. Un om foarte liniştit. Nu l-am văzut prea mult, doar pentru a-l saluta cu mâna, dar nu l-am mai văzut de mult.

Chiriașii erau la subsol, dar nu îi cunoșteam, i-am mai văzut verificându-şi cutia poştală ”, a spus femeia despre proprietarul atacator.

Sandra a povestit că se uita la televizor când în jurul orei 22:00 a auzit undeva la șase-opt împușcături. „A fost destul de înfricoșător. Este un șoc pentru noi toți”  a mărturisit femeia. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si