Baptiste Valette, în vârstă de 27 de ani, a fost surprins de camerele de supraveghere cum a agresat și batjocorit o tânără. Fata, în vârstă de 18 ani, a depus plângere împotriva sa și îl acuză de viol. Renumitul portar a fost arestat de autorități și plasat în detenție preventivă.

Gestul șocant al unui renumit fotbalist. A bătut și a violat o fată într-un club de noapte

Citeste si: Șoc la metrou. Află pe ce magistrală nu se va mai circula

Conform The Sun, în timp ce prietenii fetei socializau, fotbalistul a invitat-o pe adolescentă să meargă împreună cu el, iar apoi a sărutat-o. Fata a acceptat săruturile bărbatului, însă de aici s-a ajuns la viol. Tânăra le-a transmis prietenilor ce i s-a întâmplat, apoi a sunat la poliție.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Gestul șocant al unui renumit fotbalist. A bătut și a violat o fată într-un club de noapte

Citeste si: Cum să alegi veioza potrivită pentru dormitorul tău

„O tânără născută în 2001 a denunţat un viol la ieşirea dintr-o discotecă din Nancy, în noaptea de sâmbătă spre duminică”, a spus procurorul François Pérain.

Gestul șocant al unui renumit fotbalist. A bătut și a violat o fată într-un club de noapte

Citeste si: Marius Manole, apel pe Facebook: ”O altă colegă are nevoie de noi!”

Procurorul francez a afirmat că fotbalistul nu a putut fi audiat de autorități, duminică, pentru că se afla în stare de ebrietate.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si