Conform mamei victimei, copilul în vârstă de 6 ani a plecat de acasă să caute pisica familiei, care de obicei se ascundea mereu pe stradă. În acel moment, băiatul a fost lovit de parlamentarul Serghei Mamontov, în vârstă de 67 de ani. În aceste moment, copilul se află la secţia de terapie intensivă în stare gravă. Micuțul are fractură de șold și o leziune cranio-cerebrală, notează jurnsliștii de la  Nexta.

A accidentat în plin un copil de 6 ani şi l-a lăsat în stradă 

Conform site-ului filialei locale a partidului Rusia Unită, care o citează pe şefa comitetului executiv regional al partidului, Iulia Shvets, deputatul districtului Tatarsky din regiunea Novosibirsk, Serghei Mamontov, va fi exclus din partidul politic. Femeia susţine că actul parlamentarului „nu provoacă altceva decât nedumerire și dezgust”. Copilul în vârstă de 6 ani și familia sa vor primi toată asistența necesară.

Citeste si: O rachetă a Rusiei a căzut în Republica Moldova. Momente de panică într-o localitate de la graniță (VIDEO)

„Cel care a lovit un copil și l-a lăsat pe drum fără ajutor, cu greu poate fi numit o persoană în sensul deplin al cuvântului. În ceea ce privește Rusia Unită, îl va exclude rușinos pe Mamontov din partid și din asociația de deputați ai acesteia în consiliul raional”, a declarat Shvets.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Ziua 248 de război în Ucraina: Mobilizarea rezerviștilor s-a terminat! Ucraina cere Iranului să nu mai furnizeze drone Rusiei/ SUA anunță un pachet de asistență militară

Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la  RIA Novosti, secretarul responsabil al Comisiei Europene de Etică, Evgheni Revenko, a subliniat că Mamontov trebuie să poarte „cea mai severă responsabilitate”. "Acești oameni, nu numai în partid, dar nu au loc nici în societate. Nici măcar animalele nu se comportă așa", a declarat Revenko.

Citeste si: Când se va încheia războiul din Ucraina. Ce spun clarvăzătorii?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si