Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ruxandra Tarcea, a declarat că cercetările sunt în curs și sunt efectuate sub coordonarea procurorului criminalist „iar încadrarea faptei se va face ulterior, cel mai probabil pentru determinarea sau înlesnirea sinuciderii ”.

Ce au spus autoritățile?

„Personalul penitenciarului a solicitat, de îndată, sprijinul unui echipaj SMURD, la sosirea echipajului medical fiind constatat decesul.

Concomitent, a fost informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Arad şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, în vederea efectuării cercetărilor specifice la faţa locului”, se arată în comunicat. 

Citeste si: Despărțire urmată de o sinucidere la Baia Mare. Un tânăr și-a pus capăt zilelor, dupa ce iubita de 16 ani l-a părăsit

Sursa citată a transmis că o echipă multidisciplinară din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, coordonată de directorul Direcţiei Management Resurse Umane, s-a deplasat la sediul Penitenciarului Arad, pentru realizarea unei anchete administrativă.

Scandal mortal la o primărie! Un edil din Brașov a fost ucis în bătaie de un consilier local. Cearta a pornit în timpul unei petreceri

Tragedie în județul Brașov! O petrecere la care doi dintre aleşii unei comune din judeţul Braşov s-au luat la ceartă, s-a încheiat cu o crimă. Edilul din Jibert a fost ucis în bătaie de un consilier local. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cei doi aleși ai primăriei se aflau sub influența băuturilor alcoolice atunci când au început să se certe. Se pare că motivul conflictului dintre cei doi ar fi fost numărul de ferme pe care fiecare le deţine în zonă.

Citeste si:  Criză de angajați pe litoral. Sunt aduși oameni din Asia și Ucraina pentru a putea ocupa locurile libere

Aşa s-a ajuns ca cei în care comunitatea trebuia să aibă încredere să se ia la bătaie.

Martor la incident ar fi fost chiar şi viceprimarul comunei. Primarul a fost în comă timp de câteva zile, iar azi-noapte medicii au declarat decesul.

Cum a avut loc tragedia din județul Brașov

Scandalul ar fi avut loc în seara zilei de 24 martie, după o petrecere organizată cu ocazia de investirii în funcţie a unui nou consilier local din comună Jibert. Conform oamenilor legii, în jurul orei 23:00 ar fi izbucnit un conflict între cei doi aleși ai primăriei. Consilierul l-a lovit pe primar cu pumnul în zona feţei. Acesta din urmă a căzut la pământ apoi au urmat alte două lovituri foarte puternice cu picioarele în zona abdominală.

Citeste si:  Despărțire urmată de o sinucidere la Baia Mare. Un tânăr și-a pus capăt zilelor, dupa ce iubita de 16 ani l-a părăsit

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Edilul comunei Jibert din județul Brașov a suferit o perforaţie în zona intestinului gros, care nu a fost depistată la timp şi a condus la moartea lui. Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, iar consilierul local a fost reţinut şi este cercetat penal. 

Citeste si: Sfârșit tragic pentru Alexandru, un tânăr din Dâmbovița. A fost găsit spânzurat într-o pădure după ce dispăruse de 3 zile de acasă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si