Gabi avea doar 20 de ani și o viață întreagă înainte, cu multe planuri de viitor. Ea se mutase din Suceava la Cluj pentru a urma facultatea pe care și-a dorit-o. Provenea dintr-o familie înstărită, care o iubea enorm și a făcut orice pentru fata loc. De exemplu în ziua majoratului, Gabi a primit o mașină de lux. Tocmai în acest autoturism ea și-a găsit sfârșitul.

Citeste si: Suceava. O fetiță de un an a murit, iar un băiețel este în stare critică, după ce camera în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări

În noaptea de luni spre marți, ea și-a lăsat un prieten să-i conducă mașina. Acesta s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise, a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina într-un stâlp. Impactul a fost atât de grav, încât autoturismul s-a rupt în două. Gabi nu a mai avut nicio șansă și a murit pe loc. Prietenul său a a aruncat din mașină la câteva sute de metri. El este în stare gravă în spital, iar medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior.

Citeste si: Doi bebeluși din Sibiu, în stare gravă la spital! Au fost diagnosticați cu gripă!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Golul lăsat de dispariția lui Gabi este uriaș. Familia nu își poate reveni din șoc.

Mama Gabrielei, gest sfâșietor

Mama fetei a făcut un gest care i-a făcut pe apropiați să isbucnească în plâns. Aceasta și-a schimbat fotografia de profil de pe Facebook cu una de doliu. De asemenea, la fotografia de copertă ea a postat o fotografie cu întreaga familie.

Mesajele au curs cu sutele.

"Condoleante!... in fata unui moment atat de dureros cuvintele sunt prea putine.. Dumnezeu sa o odihneasca pe fiica dvs. si sa va dea putere, multa putere..."

"Golul lăsat în urmă prin stingerea celei mai dragi ființe nu poate fi acoperit de nimeni și nimic dar Gabita va rămâne ca o luminiță veșnic aprinsă în inimile noastre. Dumnezeu să o odihnească în pace și pe voi mult..mult..să vă întărească. SINCERE CONDOLEANTE!"

"Stiu ca nici un cuvant si nici un gest nu iti poate alina durerea Lili, stiu doar ca acum ai un inger minunat acolo sus care va veghea mereu asupra ta si a familiei tale. Suntem alaturi de voi si ne rugam sa ii dea Dumnezeu odihna vesnica iubitei voastre Gabita.", sunt doar câteva dintre mesajele transmise de prietenii familiei Rîpan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si