Bărbatul din Constanța s-ar fi autoincendiat chiar în cavoul fiului său, care a murit anul trecut, la vârsta de 48 de ani.

Citește și: Doliu în lumea artistică! O interpretă de muzică populară a încetat din viață la doar 23 de ani: ”Să cânți îngerilor, de acum”

Tatăl deznădăjduit se află acum în stare gravă, cu arsuri pe 80% din suprafaţa corpului.

Medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Tatăl disperat și-a dat foc lângă mormântul fiului său

Cadrele medicale au fost solicitate să intervină de urgență miercuri, 24 ianuarie a.c., în cimitirul central din Constanța, acolo unde un bărbat, în vârstă de 66 de ani, a fost găsit arzând.

Potrivit reprezentanților SAJ Constanța, bărbatul a suferit arsuri de gradul 3, pe 80% din suprafața corpului. Acesta a fost transportat de urgență la spital, fiind conștient în prima fază.

Potrivit Replica Online, bărbatul se află în stare critică, intubat și ventilat mecanic. Prognosticul medicilor este rezervat.

De ce a recurs bărbatul la acest gest extrem?

În cripta unde și-a dat foc bărbatul este îngropată o persoană de sex masculin, care a decedat în anul 2023, la vârsta de 49 de ani. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Conform presei, persoana îngropată aici este fiul bărbatului de 66 de ani, iar suferința l-ar fi făcut să recurgă la gestul extrem.

De ce a recurs bărbatul din Constanta la gest extrem

De ce a recurs bărbatul din Constanta la gestul extrem? Fiul său a murit în 2023

[Sursa foto: Replica online]

Ce a transmis IPJ Constanța

Scenele terifiante au avut loc în dimineața zilei de miercuri, 24 ianuarie. 

La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 10.15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța- Secția 3 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Bărăganului, în Cimitirul Central, un bărbat s-ar fi autoincendiat.

"Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul de 66 de ani a fost transportat la Spitalul Județean Constanța, având arsuri în proporție de 80% pe suprafața corpului. Cercetările sunt efectuate în continuare de către polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța- Secția 3 Poliție, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Tatăl mergea zilnic la cimitir să-și plângă fiul

Procurorii ar lua în calcul atât varianta unui accident, cât și pe cea a unui gest de sinucidere.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Bărbatul de 66 de ani ar fi mers zilnic la cimitir, să-şi jelească fiul.

Omul se ducea la mormântul fiului său să-i aprindă câte o lumânare. Cea mai probabilă ipoteză este că suferința l-a adus pe constanțean în situația de a-și da singur foc.

Locul unde tatăl și-a dat singur foc

[Sursa foto: Replica online]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si