Un tânăr în vârstă de 21 de ani din localitatea Capu Codrului a sunat în noaptea de vineri spre sâmbătă la 112 pentru a anunța că și-a omorât bunica, potrivit Monitorul de Suceava.

Femeia în vârstă de 68 de ani locuia împreună cu nepotul său, cât timp părinții acestuia erau plecați la muncă în străinătate. Tânărul suferea de depresie și urma un tratament medicamentos în acest sens.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul copilului de 6 ani, găsit decedat în patul său. Care este, de fapt, cauza morții

Tânărul nu știe de ce a recurs la acest gest

Bărbatul a intrat peste bătrână și fără să spună nimic a bătut-o pe femeie până când a omorât-o. Tânărul a declarat în fața autorităților că nu își poate explica de ce a recurs la acest gest.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar pe numele său a fost un mandat de internare provizorie la Secția de Psihiatrie Burdujeni a Spitalului Județean Suceava.

Tribunalul Suceava a emis un mandat de internare provizorie la Secția de Psihiatrie Burdujeni a Spitalului Județean Suceava și urmează ca tânărul să fie supus unei expertize psihiatrice pentru a se atbili dacă răspunde pentru fapta pe care a comis-o.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr de 19 ani și-a aruncat concubina de la etajul trei, în urma unui conflict

Un bărbat de 38 de ani din Constanța și-a ucis tatăl cu cuțitul, în incinta unei societăți comerciale

Un bărbat de 66 de ani a murit duminică, după ce a fost înjunghiat de fiul său, de 38 de ani, în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Constanţa.

Un bărbat din Constanța a fost reținut duminică seară de polițiști, fiind suspectat că și-ar fi înjunghiat mortal tatăl. Crima a avut loc la sediul unei societăți din zona Podului de Butelii din municipiul Constanța, transmite presa locală.

Martorii spun că victima a fost înjunghiată mortal de fiul său în urma unui conflict spontan, după care acesta a sunat la poliție și s-a predat, potrivit  Ziua de Constanta.

Citeste si: Condamnarea primită de un preot după ce a omorât cu mașina un pieton

Ce a transmis IPJ Constanța despre incident

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 despre un conflict între două persoane, într-o societate comercială.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"La data de 6 februarie a.c., în jurul orei 17,30, poliţişti din cadrul Secţiei 4 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Constanţa, are loc un conflict spontan între două persoane. La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, de 38 de ani, l-ar fi agresat fizic, cu un obiect tăietor-înţepător, pe tatăl său de 66 de ani", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Citeste si: Un român care și-a tăiat mâna în timp în încercarea să-și omoare partenera de viață a încasat despăgubiri de 17.500 de lire sterline

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si