Close sidebar
Close sidebar

Gestul uimitor făcut de Gigi Becali la nunta fiicei

Becali a "taxat" o femeie, chiar la nunta fiicei Teodora, atunci când a ales să nu o răsplătească pentru serviciile sale, pe motiv că a dat cu aspiratorul printre invitații aflați încă la petrecere.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Patronul FCSB a dat cu banii și a dansat pe stilul lui în fața lăutarilor, astfel toată seara a fost în centrul atenției. Becali a decurs la un gest șocant care i-a uimit pe invitați. Când a rămas în pană de bani a început să desfacă plicurile în care invitații au lăsat „darul de nuntă” și apoi a continuat petrecerea.

Citeste si: Gigi Becali face un anunț de ultimă oră: „De acum, contracte doar pe 6 luni”

Gestul șocant făcut de Gigi Becali

Deși știa că este filmat, Becali a "taxat" o femeie care a început să facă curățenie în timpul petrecerii.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Gigi Becali, nuntă mare la palat cu peste 700 de invitați. Au venit până și călugării de pe muntele Athos

Când s-a terminat nunta, socrul mic, Gigi Becali a strâns toți chelnerii și le-a împărțit câte 200 de euro pentru faptul că au avut grijă ca invitaților să nu le lipsească nimic de pe mese. Toți au primit „atenția”, mai puțin o femeie.

A "taxat" o femeie la 6 dimineața, iar invitații de la nuntă au rămas uimiți

Becali s-a supărat pe femeie pentru că a dat cu aspiratorul în timp ce unii invitați nu plecaseră de la nuntă. Gestul făcut în grabă al femeii l-a enervat pe bărbat, așa că a decis să nu îi dea mica atenție, scrie a1.ro.

Citeste si: Fiica lui Gigi Becali, declarație după nuntă: "Nu vreau să ne mai comande tata și acum"

Și-a dat seama de greșeală și s-a revanșat la final

Imediat după ce și-a dat seama că a greșit și că nu trebuie să strice un asemenea eveniment, Becali s-a dus la femeie și a răsplătit-o până la urmă cu aceeași sumă. Ca tinerii însurăței să nu plece la un drum nou cu un păcat făcut de socrul mic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI