Messi, gol de infarct în primul meci la Inter Miami

Argentinianul Lionel Messi, de 36 de ani, era liber să plece după ce contractul său cu Paris Saint-Germain a expirat la sfârșitul lunii iunie.

Citește și: Jurgen Klopp vrea să aducă un italian-surpriză la Liverpool ca să înlocuiască starurile "furate" în Arabia Saudită

Superstarul Lionel Messi nu este singura achiziție bombă a clubului din Miami.

Inter Miami are acum trei foști jucători ai Barcelonei, întrucât și foștii coechipieri ai lui Lionel Messi de pe Camp Nou, Sergio Busquets și Jordi Alba, au ajuns la Inter Miami.

Lionel Messi, gol senzațional la Inter Miami în primul meci

Lionel Messi, gol senzațional la Inter Miami în primul meci

[Sursa foto: Miami Herald]

Lionel Messi, gest uimitor la Inter Miami

O dată cu mutarea la noua echipă, Messi a fost inclus și în grupul de WhatsApp al clubului, iar unul dintre jucători, Andre Yedlin, a dezvăluit gestul uimitor făcut de Lionel Messi față de unul dintre coechipieri.

Leo Campana, unul dintre jucători, le-a cerut ajutorul colegilor săi într-un mesaj trimis în chat-ul de grup. „Pentru evenimentul mare de duminică, Campana căuta bilete și a întrebat pe grupul WhatsApp dacă are cineva bilete. Și aici, spune Yedlin, Lionel Messi a intervenit pentru a salva situația.

Citește și: Un culturist de 33 de ani a murit în urma unui accident în sala de sport. Ce mișcare greșită a făcut

„Nu știam că Messi era deja în grup, dar a apărut și a spus ‘De câte ai nevoie?’. Din acel moment am zis: „Wow!” și-a arătat uimirea Yedlin.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Lionel Messi, gol senzațional la Inter Miami în primul meci

Lionel Messi, adulat la Inter Miami

[Sursa foto: Miami Herald]

Messi, generos cu colegii de club

„A apărut de nicăieri și, evident, se cunosc de mai mult sau mai puțin de două zile, și a arătat generozitate. Cred că este cel mai bun exemplu despre cum e el”, a mai spus Yedlin.

Andre Yedlin este jucător la Inter Miami din 2022, de când a plecat de la clubul turc Galatasaray, potrivit Mirror.

Lionel Messi, gol senzațional la Inter Miami în primul meci

Lionel Messi, în tricoul roz de la Inter Miami 

[Sursa foto: Miami Herald]

Primul meci al lui Messi la Inter Miami, primul gol

Lionel Messi a început cu dreptul debutul său la Inter Miami- a reușit o victorie de ultim minut pentru clubul său cu o lovitură liberă- ultima lovitură a jocului.

Victoria cu 2-1 a lui Inter Miami vineri seara împotriva lui Cruz Azul din Liga MX a Mexicului, în deschiderea Cupei Ligilor nu va fi uitată de jucătorii Inter Miami și de cei aproximativ 20.500 de oameni din tribune.

Potrivit Miami Herald, publicul a început să scandeze „Messi! Messi! Messi!” la scurt timp după ce a început meciul — și s-a oprit rar.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Focuri de artificii au izbucnit peste stadionul DRV PNK la câteva secunde după ce jocul s-a încheiat, iar mulțimea cu bannere Messi a devenit absolut frenetică după golul din ultima fază a jocului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si