Close sidebar
Close sidebar

Gestul uimitor făcut împotriva lui Lionel Messi după ultimul meci la Inter Miami - VIDEO

Gest uimitor și fără precedent împotriva lui Lionel Messi de la sosirea în SUA: un suporter din tribune a aruncat cu o sticlă de apă către starul argentinian care a fost la un pas să fie lovit frontal.

Sorin Negru,

Gestul uimitor făcut împotriva lui Lionel Messi

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Lionel Messi a fost ratat de puțin de o sticlă de apă care a zburat spre capul său duminică seara, la finalul celui mai recent meci câștigat de Inter Miami.

Cu câteva minute mai devreme, Messi fusese în centrul unui alt episod neașteptat: un fan s-a năpustit pe teren în direcția sa, însă bodyguardul deja celebru al starului din Argentina a intervenit la timp.

Citește și: Cum a reacționat bodyguardul lui Messi când un suporter a vrut să-l pozeze pe superstar

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La scurt timp după finalul meciului, Lionel Messi a trecut din nou prin emoții, când s-a aruncat o sticlă de apă în direcția lui după victoria lui Inter Miami pe terenul echipei LAFC.

Garda de corp a lui Messi a fost din nou pe fază și a fost la un pas să intercepteze sticla de apă, la fel ca un portar de națională:

 

Gest fără precedent împotriva lui Lionel Messi de la sosirea în SUA

După cum se vede în videoclipul de mai jos, sticla l-a ratat de puțin pe câștigătorul Cupei Mondiale.

Messi, care a avut două pase decisive în victoria cu 3-1, ieșea de pe terenul de pe stadionul BMO alături de garda de corp când obiectul a fost aruncat în direcția lui.

Lionel Messi poate fi văzut tresărind, în timp ce garda lui de corp arăta și ea alarmată.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI