Fata de 13 ani are o poveste șocantă  de viață. În urma unei operații, medicii au scos din stomacul ei un ghemotoc uriaș de păr, care cântărea 1,2 kg. Un obicei pe care îl are de 7 ani, din cauza unui sindrom de care suferă, i-a pus în pericol viața.

Citește și: Cum își trăiesc viața de zi cu zi ucrainenii din orașele ocupate de armata rusă. Care sunt mesajele care se aud zilnic la radio: "Trăim într-un coșmar şi nu ştim când se va termina acest vis nenorocit"

Cadrele medicale au intervenit de urgență pentru a-i salva viața fetei. I-au scos din stomac un ghemotoc de păr de 1,2 kg, în urma unei operații care a durat o oră și jumătate. Copila a ajuns să-și pună viața în pericol, din cauza unui obicei periculos.

Cum a ajuns copila în această situație

Adolescenta își mănâncă părul și unghiile de aproximativ 7 ani, iar în urmă cu puțin timp a fost necesară intervenția chirurgicală pentru extirparea unui ghemotoc uriaș de păr din stomacul ei.

Citește și: Dieta strictă a lui Vladimir Putin! Președintele Rusiei are un meniu la care nimeni nu se aștepta

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Minora este din Mumbai și suferă de Sindromul Rapunzel, astfel că de 7 ani își mestecă părul. Globul de păr găsit în stomacul ei, numit și tricobezoar, este adesea cauzat de tricofagie sau de mâncarea compulsivă a părului, informează news.yahoo.com.

Pe data de 8 noiembrie, copila a ajuns de urgență la spital. Ea a început să verse când a încercat să mănânce sau să bea. Ecografia a arătat că în stomacul ei există o masă uriașă în formă de minge de rugby.

Prin urmare, medicii au decis că trebuie să intervină chirurgical imediat pentru extirparea ghemotocului de păr.

Citește și: În România au apărut primele indicatoare rutiere în limba ucraineană. Ce au transmis autoritățile

„După ce i-am examinat stomacul și am studiat raportul ecografiei, am vorbit cu părinții fetei și am aflat că ea a înghițit propriul păr și a mestecat unghiile”, a spus doctorul Joseph D’souza, care a realizat operația.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

La nivel mondial, mâncarea compulsivă a părului este o afecțiune întâlnită mai mult la fete, decât la băieți. Cei care suferă de acest sindrom mestecă părul inconștient, înainte de a-l înghiți. Pentru că părul nu poate fi digerat, se acumulează în stomac și poate duce la situații precum cea a fetei de 13 ani din Mumbai.

Citește și: Cea mai sexy atletă din lume a intrat în topul Forbes. Are doar 24 de ani și o avere de 1 miliard de dolari


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si