Gheorghe Burnei, acuzat că a făcut experimente pe copii la spitalul Marie Curie din Capitală, oferă din nou consultații de ortopedie perdiatrică la Clinica Domnița Chiajna din Roșu, Ilfov. O consultație la doctorul Burnei poate depăși suma de 300 lei pentru un singur pacient. În cadrul clinicii activează și fiul medicului, Cristian Burnei, la specialitatea Ortopedie-Traumatologie. Fiul lui Burnei este și administratorul firmei care deține clinica din Ilfov.

Nu este prima când Gheorghe Burnei își oferă serviciile medicale în cadrul unor clinici private, după izbucnirea scandalului și plasarea acestuia sub control judiciar, în decembrie 2016. Atunci, Burnei a părăsit spitalul de stat însă s-a întors în mediul privat după ceva timp. Nu este nici un secret că Gheorghe Burnei este în continuare un medic căutat de pacienți, în ciuda scandalului în care a fost implicat. El a fost acuzat că făcea experimente pe copiii veniți la el pentru operații simple, în unele cazuri. Aceste cazuri s-au transformat în procese civile, în care părinții îi solicită medicului daune de sute de mii de dolari.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Mama pacientei lui Gheorghe Burnei i-a scris lui Lucian Duță, fost șef CASMB! Femeia s-a arătat scandalizată de postarea care încearcă s-i spele imaginea lui Burnei

Burnei, filmat în timp ce lua mită

Ghoerghe Burnei este însă acuzat oficial și de luare de mită. Ieri, la Tribunalul București, a avut loc un nou termen din acest proces, în cadrul căruia au fost audiați mai mulți martori.

Pe masa judecătorilor există mai multe înregistrări în care Burnei primește mită. Medicul a recunoscut că a primit mită de la părinții copiilor tratați de el, însă spune că el nu a solicitat niciodată bani și nici nu a condiționat actul medical de primirea unor sume.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si