Gheorghe Dincă a făcut o criză de diabet în închisoare și a acuzat o stare de rău. Astfel, acesta va rămâne la Penitenciarul Spital București-Rahova până se va stabiliza.

Gheorghe Dincă a primit 30 de ani de închisoare 

Recent, Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare cu executare. La 3 ani de la crimele din Caracal, sentința în dosarul în care Gheorghe Dincă este acuzat de omor, viol, profanare de cadavre și trafic de persoane a fost pronunțată.

De asemenea, instanța de la Tribunalul Olt a decis și acordarea a 700 de mii de euro daune pentru rudele victimelor. Decizia nu este definitivă.

Citeste si: Noi detalii în cazul Elodia. Cristian Cioacă a ajuns față-n față cu hackerul care a spart e-mailul Elodiei

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pedepsele cumulate pentru toate infracțiunile pentru care a fost găsit vinovat Gheorghe Dincă ajung la 108 ani de închisoare.

Deoarece inculpatul are peste 65 de ani, legea prevede că nu poate primi mai mult de 30 de ani de închisoare, deși pentru omor calificat, închisoarea este pe viață.

Dincă a mărturisit că a comis cele două crime și ce a făcut cu cele două fete, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Citeste si: Gheorghe Dincă a primit 30 de ani de pușcărie. Care a fost concluzia judecătorilor?

Declarațiile au fost făcute în fața procurorilor, dar și în fața unui coleg de celulă. În cele din urmă, pentru a scăpa de o parte din acuzații, inculpatul a mai spus că tinerele au dispărut și că a fost torturat ca să recunoască vina. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si