"Este dosarul în lucru, nu este finalizat.(...) Sunt mai multe persoane care au fost în contact, care au fost prezente la cercetarea la faţa locului, şi trebuie stabilit exact gradul de participare al fiecăruia.(...) Au fost atunci, la faţa locului, şi poliţişti şi jandarmi. În dosar urmărirea penală este cu privire la faptă, nu la persoană", a declarat Anca Anuţa, potrivit RTV.

Fane Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă, declarații halucinante: "Vreau să rămân în arest!"

Citeste si: Primarul din Mogoşeşti-Siret s-a autosuspendat din PNL, fiind implicat într-un dosar în care este acuzat că a făcut sex cu două fete de 17 ani, în sediul Primăriei

Gheorghe Dincă, acuzat că le-a ucis pe Alexandra Măceşeanu şi Luiza Melencu, a ajuns, vineri, la Tribunalul Olt, alături de complicele său Ștefan Risipițeanu.

Citeste si: Declarațiile cutremurătoare ale pompierului care i-a găsit pe cei patru copii din Timișoara carbonizați: "nu vezi nimic, doar pipăi şi calci pe ceva"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Câteva persoane s-au strâns în faţa Tribunalului şi i-au huiduit pe cei doi.

O persoană a strigat către Dincă: „Băăăă...., spânzură-te singur! Te duci la pârnaie! Te duci la Craiova şi te spânzură ăia!”.
Complicele lui Dincă i-a șocat pe magistrați. Ștefan Risipițeanu a declarat că nu vrea să plece din arest. Motivul este unul halucinant: nu are bani să ajungă acasă.

Citeste si: Însărcinată la 13 ani, iar tatăl copilului are 10 ani: „Nu au buletin, dar vor să fie părinți și spun tuturor că sunt căsătoriți”

Gheorghe Dincă nu mai vrea să stea în spatele gratiiilor. Acuzat de opt infracțiuni, printre care și omor și viol, Dincă a cerut, vineri, Tribunalului Olt să îl plaseze în arest la domiciliu.
Dosarul Caracal, în care Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, a fost trimis de DIICOT în instanţă, urmând să fie judecat de Tribunalul Olt.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si