Surse judiciare au declarat, sâmbătă, că Gheorghe Dincă a fost dus din Arestul Central în Arestul Poliției Olt, unde, luni și marți va participa la reconstituirea faptelor pe care a mărturisit că le-a comis, anunță digi24.ro.

Citeste si: Viorel Cataramă aruncă bomba: Alexandra și Luiza nu sunt moarte. Oferă o recompensă de 100.000 de euro persoanei care va da informații ce vor duce la găsirea fetelor

Procurorii vor face, luni și marți, la Caracal, reconstituirea presupuselor crime pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a comis, a anunțat, vineri, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Alexandra Măceşanu ar fi împlinit astăzi 16 ani. Colegii de ansamblu i-au făcut un tort pe care au scris "Te iubim şi te aşteptam acasă"

Acesta a afirmat că nu știe dacă procurorii vor include în reconstituire și experimentul judiciar cerut de familie, respectiv simularea arderii în aceleași condiții, cu aceleași materiale, în același loc, în butoiul unde Gheorghe Dincă a spus că a ars trupurile celor două fete.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu revoltat după ce s-a vehiculat că a fost reconstituit scheletul Alexandrei: "INML se joacă cu focul"

Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) sunt cele două fete care au dispărut după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă. Acesta a mărturisit că le-a omorât pe cele două copile, apoi le-a ars trupurile în butoiul din curte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si