La cinci ani de la dispariția celor două adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, Gheorghe Dincă a dezvăluit ce s-a întâmplat cu acestea.

Condamnat la 30 de ani de închisoare, monstrul din Caracal a lansat o ipoteză cutremurătoare, din penitenciarul de maximă siguranță în care se află, potrivit Româniatv.net.

Ce a făcut, de fapt, monstrul din Caracal cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, a făcut declarații la cinci ani de la dispariția fetelor. Mai exact, acesta spune că cele două adolescente trăiesc.

Acesta a afirmat că le-a vândut unor traficanți de carne vie. Autoritățile, dar nici familia victimelor nu l-au crezut.

„Pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu nu le-am omorât, ci le-am vândut! Eu am dat toate detaliile în fața instanței, însă nu au vrut să verifice informațiile. Până și familiile fetelor le-au cerut magistraților să verifice toate detaliile pe care le-am spus, însă nu au făcut acest lucru. (…) În dosarul în care m-au condamnat n-au avut nicio probă solidă. Expertizele medico-legale contrazic afirmațiile procurorilor”, a declarat, Gheorghe Dincă pentru Spynews.ro.

Aceeași părere o are și bunicul Luizei Melencu. Acesta susține că tinerele sunt în viață, iar Dincă le-ar fi dus în America.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Nu suntem și nu am fost multumiți niciodată, după cum au decurs toate ședințele, timp de 3 ani de zile, la Tribunalul Slatina, iar acum am fost pasați pe mâna altor judecători, care încearcă pe toate căile posibile să le țină (faptele – n.r.) cât pot de departe de realitate. Noi bănuim că lucrurile nu stau așa cum au fost descrise de procurorii DIICOT în rechizitoriu”, a declarat bunicul Luizei Melencu, cu doar câteva zile înainte ca monstrul din Caracal să fie condamnat la 30 de ani de pușcărie pentru uciderea celor două fete.

Citește și: Noi detalii în cazul Caracal. Procurorii i-au trimis în judecată: ,,Dacă interveneau la timp, ar fi conferit şanse efective de salvare a minorei”

Condamnare nouă pentru monstrul din Caracal

Acesta fura curent electric printr-o instalație montată în spatele contorului de tensiune, care era amplasată într-o cameră la care doar acesta avea acces. Potrivit judecătorilor, el a dat dovadă de inventivitate în realizarea instalației clandestine.

Acesta a fost condamnat pe fond la Judecătoria Caracal, la o pedeapsă de 1 an și 6 luni pentru infracțiunea de folosire de instalații clandestine pentru ocolirea echipamentelor de măsurare și la 1 an și 6 luni închisoare pentru infracțiunea de furt, potrivit ziare.com

Citește și: Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal a primit o nouă condamnare. Cât va sta în total în închisoare?

„În ceea ce privește împrejurările și modul de comitere a infracțiunii, precum și mijloacele folosite, instanța reține, în defavoarea inculpatului, faptul că, în ceea ce privește fapta prevăzută de art.92 alin.(2) din Legea nr.123/2012 (n.r. – folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea), acesta a dat dovadă de inventivitate, construind și folosind o instalație constând într-o intervenție neautorizată asupra capacului din metal care fixa elementele LF 100 A (n.r. – siguranța de 100 amperi), în partea activă a fazelor aferente R, S și T, acel capac fiind găurit, iar pe una din faze era înfiletată o bară metalică care făcea legătura din faza activă și alimenta printr-un cablu un întrerupător tip heblu.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Din acel heblu erau conectate mai multe cabluri electrice care pătrundeau în imobil și alimentau cu tensiune, energia consumată în acest mod nefiind înregistrată de contor și nefiind facturată de furnizor.

Mai mult, această instalație nu putea fi detectată de către reprezentanții persoanei vătămate nici cu ocazia citirii contorului, nici cu ocazia înlocuirii acestuia, dat fiind că se afla într-o altă încăpere în spatele peretelui pe care era fixat contorul, încăpere în care avea acces numai inculpatul.

În ceea ce privește fapta de furt de energie electrică, dar și fapta de a folosi instalația clandestină, se observă, în defavoarea inculpatului, faptul că acesta le-a săvârșit în formă continuă pentru o perioadă îndelungată de timp, raportat și la prejudiciul creat părții civile (ce va fi analizat mai jos), cât și prin prisma consumatorilor identificați la fața locului”, au reținut judecătorii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si