Mărturisirile lui Gheorghe Dincă ar fi survenit după ce acesta a stat de vorbă cu un polițist. Criminalul a solicitat să stea de vorbă, singur, cu polițistul respectiv și – imediat după acea discuție – a recunoscut că le-a ucis pe cele două adolescente.

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu, noi dezvăluiri cu privire la ce s-a întâmplat cu Alexandra: "Nu mă las până nu se află tot"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

„Nu puteai să te gândeşti că urmează o recunoaştere“, a spus avocatul. „A cerut să stea de vorbă cu un poliţist. A cerut să stea de vorbă singur cu acel poliţist. Imediat (n.red. – după discuţia respectivă) a recunoscut.  E vorba de minute“, a mai dezvăluit avocatul.

Citeste si: Traian Băsescu a intrat în direct la TV și a început să plângă: ”Vreau să vă spun că...”

„Acel poliţist a discutat inclusiv cu soţia dânsului“, a precizat avocatul Bogdan Alexandru – informează  adevarul.ro  -, menţionând că, probabil. poliţistul solicitat de  inculpat  nu este un poliţist din Dolj, pentru că nu l-a văzut în rândul acestora.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si