Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, a povestit – invitat în emisiunea “Marius Tucă Show” – ce le-a declarat Gheorghe Dincă anchetatorilor cu privire la Alexandra Măceşanu. ”Monstrul din Caracal” a precizat că nu a violat-o pe adolescentă şi că au dormit – în noaptea răpirii – în acelaşi pat. Alexandru Bogdan a prezentat ”filmul evenimentelor” în emisiune, dar trebuie să ținem cont de faptul că este vorba, bineînțeles, de ”varianta Dincă”.

Citeste si: Maria Ghiorghiu, în stare de șoc după o premoniție: ”Nu vă pot descrie în cuvinte...”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„A declarat că, în timp ce circula cu mașina personală, i-a făcut semn să oprească. Alexandra i-a făcut semn să o ia cu mașina de la Dobrosloveni la Caracal și a efectuat acest transport, a avut niște discuții în mașină în care inculpatul a încercat să se apropie de Alexandra, a tras niște apropo-uri, a avut discuții referitoare la raporturi sexuale. Nu au fost discuții directe, ci niște apropo-uri în acest sens și i s-au oferit și niște sume de bani și ea a refuzat.

A oprit mașina, a lovit-o, s-a dat jos, a urcat în spate, a avut momente de inconștiență. Ce pot să vă spun e că a rămas sprijinită cu capul de bancheta din față și el a revenit la volan și s-a dus acasă. Dânsul nu spune că a violat-o. Noaptea a rămas acolo, toată noaptea. Au dormit în același pat, dar nu s-au consumat raporturi sexuale”, a declarat Alexandru Bogdan, primul avocat al lui Gheorghe Dincă, la “Marius Tucă Show”, conform cancan.ro.

Citeste si: Cazul „Caracal”. Cât de influente sunt clanurile de interlopi? Legăturile cu polițiștii și procurorii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si