Close sidebar
Close sidebar

Gheorghe Dincă nu vrea să fie ucis. Monstrul din Caracal dorește să fie păzit

Gheorghe Dincă se teme să nu fie ucis așa că a cerut pază suplimentară. Bărbatul dorește să fie extrem de păzit pentru a nu-și pierde viața.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gheorghe Dincă nu vrea să fie ucis. Monstrul din Caracal este trimis în judecată pentru opt infracțiuni. Gheorghe Dincă se teme de viața lui în Penitenciarul Craiova. Oamenii legii au decis să-i îndeplinească dorința criminalului.

Gheorghe Dincă nu vrea să fie ucis. Citeste si: Ce avere are judecătoarea care va da sentinţa în cazul lui Gheorghe Dincă! Diana Cotoi a încasat un venit lunar de aproape 3.000 de euro pe lună!

Gheorghe Dincă nu vrea să fie ucis. Penitenciarul Craiova a decis să îl mute pe Gheorghe Dincă dintr-o celulă cu mai mulţi deţinuţi într-una cu doar doi colegi. Schimbarea a venit după ce Dincă a cerut să fie mutat singur în celulă.

Gheorghe Dincă nu vrea să fie ucis. Monstrul din Caracal dorește să fie păzit

Gheorghe Dincă nu vrea să fie ucis. Monstrul din Caracal a solicitat Penitenciarului să îi ofere pază suplimentară de fiecare dată când va fi dus în faţa judecătorilor din Slatina. Gheorghe Dincă susține că vrea ca mascaţii să fie prezenţi când este transportat cu autopecialele penitenciarului din Craiova spre Tribunalul Olt, de teama că va fi linşat.

Gheorghe Dincă nu vrea să fie ucis. Inculpatul va ajunge la Tribunalul Olt pe 18 februarie, când va fi analizată cererea de strămutare a dosarului.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Gheorghe Dincă nu vrea să fie ucis. Citeste si: VIDEO| Minore din Caracal, sclave sexuale într-o clădire care aparține primăriei

Gheorghe Dincă nu vrea să fie ucis. Citeste si: Bunicul Luizei Melencu devine SUSPECT în cazul Caracal! A picat testul poligraf

Gheorghe Dincă nu vrea să fie ucis.

Gheorghe Dincă își asigură liniște în închisoare.Potrivit unor surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), bărbatul le cumpără țigări și le trimite de mâncare unor deținuți.

Gheorghe Dincă nu vrea să fie ucis. Citeste si: Gheorghe Dinca a fost trimis in judecata pentru opt infractiuni. Ce cuprinde rechizitoriul criminalului

Gheorghe Dincă nu vrea să fie ucis. De astfel, sursele citate menționează că mulți dintre pușcăriași încă îl înjură și îl amenință cu violul și moartea pe Gheorghe Dincă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI