Dincă a acuzat dureri și după ce a fost reținut de oamenii legii, susținând că ar fi fost bătut de cei care au făcut descinderea la el acasă, însă spusele lui nu au fost confirmate de medicii care l-au evaluat.

Citeste si: Luiza Melencu ar fi împlinit astăzi 19 ani

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a acuzat că Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, i-ar fi amenințat familia în timpul audierilor care au avut loc la sediul DIICOT din Capitală.

Avocatul celui supranumit ”monstrul din Caracal”, Claudiu Lascoschi, spune că Dincă s-a supărat după ce în spațiul public au apărut informații conform cărora acesta și-ar fi violat fiica.

Ce spune Tonel Pop

Apărătorul familiei Melencu a declarat pentru Mediafax că a fost amenințat de Dincă chiar în fața procurorilor, în timp ce participa la audieri în cazul Caracal. Tonel Pop afirmă că la un moment dat, Dincă a devenit agitat, s-a ridicat și s-a repezit spre el, spunându-i: ”Șobolan, te termin!”.

Citeste si: Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a fost amenințat de Gheorghe Dincă în prezența procurorilor: ”Șobolan, te termin!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si