Cazul Caracal nu se închide aici. Tatăl fetei răpite de Gheorghe Dincă trece printr-un alt moment dificil. Familia Măceșanu nu și-a pierdut speranța, deși polițiștii au concluzionat că fata a fost ucisă. Părinții trec acum printr-un impas.

Citeste si: Caz Caracal: Încă un moment de cumpănă pentru părinții Alexandrei Măceșanu

Alexandra Cumpănașu nu a mai răbdat și a făcut publică. pe contul său oficial de socializare, o fotografie în care apare decizia Curţii de Apel Craiova în ceea ce priveştea cererea de strămutare a dosarului în care este implicată nepoata sa.

Ion Măceşanu, tatăl Alexandrei Măceşanu, a fost obligat la plata sumei de 25 de lei, cheltuieli judiciare.

Citeste si: Gheorghe Dincă nu vrea să fie ucis. Monstrul din Caracal dorește să fie păzit

Tatăl fetei răpite de Gheorghe Dincă, în impas. Ion Măceșanu a fost obligat să plătească

În cazul în care Ion Măceşanu nu achită această sumă în termen de 3 luni, va fi executat silit.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Decizia Curţii de Apel Craiova l-a revoltat în adevăratul sens al cuvântului pe unchiul Alexandrei Măceşanu care susţine că „victimele plătesc amenzi pentru că au deranjat infractorii”.

Citeste si: Ce avere are judecătoarea care va da sentinţa în cazul lui Gheorghe Dincă! Diana Cotoi a încasat un venit lunar de aproape 3.000 de euro pe lună!

„Asta este DREPTATE⁉️ Mai este ceva de spus⁉️ Lacrimi, durere, umilință, revoltă❗Victimele plătesc amenzi pentru că au deranjat infractorii‼ Să nu va mire, dragi lideri, când ne vom face singuri dreptate: Detașamentele de Apărare

Civică- DACII vor deveni o normalitate într-un stat mafiot‼‼‼
P.S.: Imagine cu hotărârea Curții de Apel Craiova prin care verii mei trebuie să plătească 25 RON fiecare pt că au cerut mutarea judecării lui Dincă‼ În caz contrar, ii execută silit.. No comment!”, a explicat Alexandru Cumpănaşu pe reţelele de socializare.

Tatăl fetei răpite de Gheorghe Dincă

Monstrul din Caracal se află la Penitenciarul Craiova în arest preventiv. Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată la mijlocul lunii ianuarie pentru opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol- două infracțiuni, omor calificat- două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte- două infracțiuni.

Bărbatul care a violat-o pe Luiza Melencu, Ştefan Risipiceanu a fost și el trimis în judecată.

Citeste si: Mezina familiei Măceșanu a aflat de la televizor că Alexandra este moartă. Cum a reacționat fata: „Nu vrea să mai doarmă...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si