Fostul primar al Iașiului, Gheorghe Nichita, a fost încarcerat marți la penitenciarul Vaslui după sentința definitivă dată de magistrați în dosarul ”Amanta”. Prin mutarea la penitenciarul din Vaslui, fostul edil a evitat Penitenciarul de maximă siguranță din Iași. 

Fostul primar își spiona amanta

Acesta a mers marți la Vaslui, a sunat la sediul IPJ și le-a comunicat polițiștilor că se predă.

Gheorghe Nichita a fost acuzat că a folosit angajații Poliției Locale și resursele instituției, ca să o urmărească pe o funcționară a primăriei.

Tânăra a susținut că între 2013 și 2015 a fost urmărită și amenințată de fostul primar, după ce ar fi avut o legătură amoroasă. 

Citeste si: Horoscop 1 septembrie 2022. Zi cu ghinion pentru două zodii. Mare atenție, situații dificile!

De asemenea, Nichita mai are sechestru și pe anumite imobile.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Gheorghe Nichita, primarul care își spiona amanta cu Poliția Locală, condamnat definitv la 5 ani de închisoare

În același dosar, Liviu Hliboceanu, fostul șef al Poliției Locale din Iași, a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru abuz în serviciu.

Amanta lui Gheorghe Nichita s-a mutat în străinătate

În octombrie anul trecut, Gheorghe Nichita fusese eliberat condiționat din pușcărie, unde a stat un an și jumătate, pentru o altă condamnare de luare de mită.

Citeste si: Sărbătoare 1 septembrie 2022: Ce se spune despre Începutul Anului Bisericesc?

Femeia care a fost amanta lui Nechita a renunțat la funcția din primăria Iași, unde era șefa serviciului, și s-a mutat în străinătate, în Germania. 

Citeste si: Scene de coșmar pentru o familie de români din Italia. Afectat de divorț, un român și-a luat ostatici fosta soție și copilul

După ce relația amoroasă s-a încheiat cu fostul primar, Adina s-a căsătorit. Ar fi vorba despre un bărbat de aproape 40 de ani cu care femeia s-ar fi stabilit în Koln. 

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si