În rândurile următoare ne-am propus să descoperim câteva aspecte care să te ajute să optimizezi perfect spațiul din baie, dar și câteva detalii cu privire la corpurile de mobilier introduse, mai exact ne vom concentra atenția supra cabinelor de duș.

Cum amenajezi o baie cu cabină de duș? Care sunt avantajele acesteia?

Trebuie să recunoaștem că integrarea unui sistem cu paravan sau cabină reprezintă o alternativă inspirată.

Selectând o cabină de duș vei beneficia de mai mult spațiu decât în cazul căzii tradiționale. Această piesă conferă un aer modern și ajută la realizarea unei încăperi cu estetică plăcută, echilibrată, perfect funcțională. Dacă tot am amintit de eficiență, nu trebuie ignorat ca acesta este gândită să optimizeze timpul și resursele. 

Citeste si: 10 locuri superbe din Bucovina. FOTO

Chiar și încăperile foarte mici pot fi valorificare maxim cu ajutorul acesteia. Rafturile poziționate deasupra vasului WC, lavoarul de mici dimensiuni și dulapul minimalist sunt câteva dintre corpurile de mobilier cărora trebuie să le acorzi maximum de atenție, pentru a beneficia de confort. 

Cabina de duș este practic piesa centrală, care creionează stilul încăperii. Liniile moderne sunt puse în valoare de cabine minimaliste, care dau senzație de transparență.

Elementele metalice cu finisaje satinate și cele care conferă contrast sunt în tendințe. Pentru mai multă inspirație poți vedea mai multe tipuri de cabine duș de la Neakaisa, vei avea surpriza varietății. 

Cum se montează corect o cabină de duș? Care sunt accesoriile potrivite?

Montarea unei cabine de duș este o sarcină specializată, totuși nu înseamnă că nu trebuie să cunoști câteva aspecte minimale legat de modul de montare și accesoriile necesare.

Cu câteva informații de bază vei putea face alegeri potrivite, adică vei selecta accesorii compatibile, de calitate, care își păstrează caracteristicile în timp. Practic vei investi inteligent, pe termen lung!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Aranjamentele florale pentru sărbători nu sunt ușor de confecționat

Dacă vorbim de accesorii, spunem compatibilitate, dimensiuni, design, aspect. Pot fi alese raclete, cuiere sau profile de extindere. Acestea sunt elemente practice care îmbunătățesc estetica. Nici sistemele de scurgere nu trebuie tratate cu mai puțină atenție. O rigolă duș bine aleasă permite funcționarea perfectă și întregește aspectul estetic. 

Tipuri de cabine de duș și producători

Dacă vorbim de tipuri trebuie precizat că sunt disponibile cabine cu design modern, cabine cu detalii clasice și cu linii retro. Piesele găsite la Neakaisa sunt prevăzute cu sticlă securizată, deci detaliile legate de protecția persoanelor care le folosesc sunt îndeplinite. 

Dacă vorbim de formă, există cabine rectangulare, semirotundă sau dreptunghiulare. Și culoarea este importantă, dar în aceste situații preferințele țin doar de natura personală. 

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: Top 10 cele mai frumoase lacuri din România

Selectarea unei cabine de duș realizate de un producător consacrat, nu este un moft, este o necesitate. Brandurile celebre pe piața obiectelor sanitare – Sanswiss, Roltechnik, Alcaplast, Mediterraneo, Kolo, Radaway, Geberit - investesc constant în cercetare și produc obiecte sanitare cu caracteristici speciale, cu tratamente  antimucegai, anticalcar sau sisteme de închidere magnetice. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si